Kehittyvien conien Suomi ry etsii puheenjohtajaa

Kirjoittanut
Hoothoot

Desuconin taustayhdistys Kehittyvien conien Suomi ry etsii uutta puheenjohtajaa. Puheenjohtaja toimii myös Desuconin pääjärjestäjänä ja vastaa tapahtuman kokonaisonnistumisesta seuraavalla toimikaudella 1.9.2023-31.8.2024.

Desuconin pääjärjestäjäksi etsitään henkilöä, joka on kenties ollut aiemmin töissä Desuconissa tai muissa coneissa ja ymmärtää siten millaisia conit ovat. Syvä kiinnostus Desuconin aihepiirejä eli animea ja mangaa ja japanilaista populaarikulttuuria kohtaan on myös tarpeen, koska pääjärjestäjä auttaa muita tapahtuman vastaavia tapahtumaan liittyvissä linjanvedoissa. Tehtävään valitulta vaaditaan sitoutumista vähintään vuodeksi ja tahtoa kehittää Desuconia entistä paremmaksi tapahtumaksi. 

Lisäksi hommassa arvostetaan organisointi- ja delegointikykyä, innostusta ja kykyä kannustaa muita saavuttamaan parhaat tuloksensa ja kykyä puuttua konflikteihin asiallisesti ja rauhallisesti. Desuconin pääjärjestäjän ei tarvitse olla sosiaalinen katostalaskeutuja vaan pääjärjestejyyden saa tehdä omanlaisekseen - taustalla on tukemassa joukko parhaita Desuconin vastaavia ja liuta vanhoja pääjärjestäjiä jotka auttavat sinut alkuun!

Desuconin pääjärjestäjä valitaan Kehittyvien conien Suomi ry:n vuosikokouksessa 8.7.2023. Jos juuri sinua kiinnostaisi vaikuttaa siihen, millainen tapahtuma Desucon on tulevaisuudessa, olethan yhteydessä kcs@desucon.fi ja kerrot itsestäsi lisää! Jos ehdokkaita tulee useampia, valitaan seuraava puheenjohtaja-pääjärjestäjä vaalin kautta!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!