Desucon kouluttaa tuleviin desutapahtumiin järjestyksenvalvojia!

Kirjoittanut
penegrine

Menikö kuuttihaku ohi suun? Ei hätää, kaipaamme riveihimme uusia järjestyksenvalvojia!

Desucon kouluttaa jälleen tuleviin desutapahtumiin järjestyksenvalvojia ja seuraava koulutus järjestetään ennen kesän 2023 Desuconia. Koulutukseen otetaan mukaan noin 15 ihmistä. Desucon kustantaa osallistujien järjestyksenvalvontakurssin ja osallistuessasi kurssille sitoudut työskentelemään kolmessa desutapahtumassa. Kurssista riippuen osittainen, paikkakuntariippumaton etäosallistuminen voi olla mahdollista. Riippuen kiinnostuneista, kurssi saatetaan järjestää myös pääkaupunkiseudulla. Kurssin ajankohta ja -paikka sovitaankin tarkemmin osallistujien kesken ja voidaan räätälöidä paikkakunnan perusteella.

Mitä järjestyksenvalvontakurssi pitää sisällään? ”Järjestyksenvalvojan peruskurssin koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen. Koulutukseen sisältyy teoriakoulutuksen lisäksi voimankäytön ja turvallisuustarkastusten harjoittelua sekä ensiapu-, pelastus- ja alkusammutuskoulutusta.” (Kopio Securitaksen jv-kurssilta).

Mitä järjestyksenvalvojan tehtäviin kuuluu? Olet mukana työtiimissä huolehtimassa siitä, että kaikilla desukävijöillä on turvallinen ja hyvänmielinen tapahtuma. Autat ja opastat asiakkaista tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä. Huolehdit siitä, että kaikki pääsevät esteettömästi kulkemaan tapahtumapaikalla. Ylläpidät turvallisuutta ruuhkatilanteissa. Et joudu työskentelemään yksin vaan sinulla on aina työtiimi tukenasi. Järjestyksenvalvojien tehtävä on siis ennen kaikkea asiakaspalvelutyötä ja monelle JV on ensikosketus tapahtuman työvoimaan saapuessaan tapahtumapaikalle. Järjestyksenvalvojien tehtäviä määrää sisäministeriön asetukset.

Järjestyksenvalvojat saavat Desuconissa yleiset työvoimaedut, kuten sisäänpääsyn tapahtumaan, lattiamajoituksen, ruokaliput, t-paidan ja oikeuden käyttää työvoiman taukotilaa ja osallistua kaatoon. Desuconissa vapaaehtoiset tyypillisesti työskentelevät yhdessä tapahtumassa kokonaisuudessaan noin 12 tuntia. Muutokset mahdollisia tapahtumakohtaisesti.

 

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä turvallisuusvastaavaamme osoitteessa penegrine(at)desucon.fi!

Voit myös ilmoittautua kurssille suoraan samaan osoitteeseen.

Kommentit

Anonyymi
Miten vänkärien koulutus taas?
Antti "Ana" Myyrä
Hei! Haku on luonnollisesti auki myös vapaaehtoisiksi valituilla, työtehtävät conissa tosin voivat muuttua hieman. Mikäli valinta on käynyt kesälle muihin hommiin, on mahdollista myös tehdä tulevana kesänä näitä, mutta käydä silti koulutus ja siirtyä tulevissa tapahtumissa järjestyksenvalvojan hommiin. Nämä ovat tapauskohtaisia ja niitä tarkastellaan aina ko. työtehtävää ja henkilöä silmällä pitäen, eli jos JV-koulutus kiinnostaa mutta olet jo muissa hommissa, otathan yhteyttä vastaavaasi!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!