Yöaukioloaika palaa - Desucon on jatkossa auki myös yöllä

Kirjoittanut
Desu-kun

Desuconin tämän vuotisessa aprillipilassa lanseerasimme vain yöaikaan auki olevan Desucon After Darkin. Ikävä kyllä kesän Desucon ei tule olemana auki vain yöllä - sillä olemme taas auki ympäri vuorokauden!

Saimme tämän vuoden Desucon Frostbitesta paljon palautetta, joka koski yöaukioloajan poistamista. Monelle kävijälle yön pikkutunnit ja mahdollisuus viettää aikaa Sibeliustalolla pidempään olivat tärkeitä.

Huolimatta yöaukioloajan paluusta, huomaathan ettei Sibeliustalolla saa edelleenkään nukkua yöllä. 

Kommentit

Anonyymi
Tämä oli hyvä parannus ja lämmitti mieltä! Oli masentavaa, kun Frostbitessä ei voinut conittaa koko yötä.
Vielä kun kesän Desuconiin voisi jotenkin päästäkin. Lipunmyynti oli tällä kertaa jopa Desuconin standardeilla täysi fiasko. Olin jo 17:59 linjoilla. Sivusto oli jumissa täsmälleen 18:00. 18:01 pääsin kauppaan sisälle ja kaikki liput oli jo myyty.
On käsittämätöntä miten yhden tapahtuman lipunmyynti voi olla niin vaikea järjestää.

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!