Desulounge

Kuva: jesmoth

Mikä on Desulounge?

Desulounge on tapahtumaperjantaina järjestettävä osa Desuconia, jossa pääsee nauttimaan kevyestä ohjelmasta, musiikista sekä tietysti Desu-drinkeistä! Rentoudu conipäivän päätteeksi ja nauti ohjelmasta holillisten ja holittomien drinkkien äärellä!

Milloin ja missä on Desulounge?

Desulounge löytyy ravintola Lastun tiloista desuperjantaina. Ravintola Lastu palvelee kävijöitä jo tapahtuman avauduttua, mutta varsinainen Desulounge-ohjelma alkaa vasta noin kello 18. Ravintolan tiloihin pääsee narikan vierestä portaita pitkin ja liikuntarajoitteiset pääsevät hissillä sekä rampin kautta, joka löytyy portaiden vierestä.

Ohjelma

18:00 - Desulounge on auki!

18:15 - Loungen animevisa: Rantajakso
Kaipaatko desuperjantain alkuiltaasi kylmää juomaa ja sen ohelle rentoa ajanvietettä? Suuntaa siis Desuloungeen sen auettua ja osallistu kesän kuumimpaan animevisaan! Osallistua voi 1-3 hengen joukkueissa. Tietovisan teemana on nimenomaan kesä, ja luvassa on erityyppisiä kysymyksiä aiheeseen liittyen. Tule testaamaan tietämyksesi ja varaudu sukeltamaan kesän ensimmäiseen rantajaksoon!

19:00 - Nostalgiabängerit tulille!
Nora ”Vanidoesstuff”
Fiilikset kattoon ja nostalgisiin tunnelmiin! Tarjolla animen ja pelien maailmasta poimittuja laulettuja kappaleita, jotka tuovat nostalgian havinaa desukävijöille. Tule mukaan fiilistelemään!

19:45 - JAZZ GENESIS DESUNGELION: We Will (Not) Play Jazz
RENDAAMATON
Tule nauttimaan livemusiikista! Loungen lavalle astuvat jälleen miltsuee, nokkosnukka, Ranskis ja Kirikou japanilaisen soundtrack-musan parissa. Tällä kertaa yhtyenimellä RENDAAMATON! Luvassa on rento, mutta menevä konsertillinen animetunnareita ja pelimusiikkia ennennäkemöttömillä sovituksilla tutuista hiteistä – suomenkielistä käännöslyriikkaa unohtamatta! Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan mukana!

21:00 - Nordic Cosplay Cabaret Desucon 2024
Nordic Cosplay Cabaret
Nordic Cosplay Cabaret tuo Desuconin perjantaihin glitteriä ja doki doki -tunteita! Ohjelmassa yhdistyvät nykyburleski ja cosplay erilaisten hahmojen tuodessa säihkyvät persoonansa lavalle. Vain paikan päällä Loungessa pääset näkemään, kuinka mama villiintyy ja ruoska viuhuu!

22:00 - Japanipoppia eilisen arkistosta
mcRalli x DJ Weeaboomer
Nautiskellaan yhdessä setti rentoa ja menevää japanilaista pop-musiikkia eri vuosikymmeniltä! Tiskijukkana ja musiikkikartturina toimii mcRalli, ja wanhanajan animekappaleet mukaan feattaa DJ Weeaboomer.

00:00 - Desulounge on suljettu

Kysyttävää? Voit olla yhteydessä Desuloungen vastaavaan lounge(at)desucon.fi