Yhteystiedot

Kuka, mitä, missä ja milloin? Täältä löydät yhteystietomme! Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu viikon sisään kannattaa lähettää viesti uusiksi, mielellään jostain toisesta sähköpostiosoitteesta - on mahdollista, että se on eksynyt spämmikansioon tai muuten vain kadonnut matkalla.

Koko järjestäjäjoukon saat tarvittaessa kiinni osoitteesta desucon@desucon.fi

Järjestäjät

Järjestäjät-sivulta tavoitat koko Desuconin ydintiimin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Myyjät ja kaupallinen yhteistyö

Tarjoamme kaupallisille toimijoille lukuisia yhteistyövaihtoehtoja, kuten myyntisalipaikkoja sekä mainoksia infotauluille ja ohjelmalehteen. Voit tutustua tarkemmin yhteistyömahdollisuuksiin täällä, tai voit ottaa yhteyttä sponsorit@desucon.fi ja kertoa tarkemmin tilanteestasi.

Media

Tutustu tapahtuman lehdistötiedotteisiin täällä.

Jos haluat saada media-akkreditoinnin tapahtumaan tai tietää lisää tapahtumasta, voit olla yhteydessä markkinointi- ja viestintävastaavaan. Huomaathan, että hän palvelee vain median edustajia. Kävijöille yhteydenotto-osoite on myynti@desucon.fi, talkootyöntekijöille tyovoima@desucon.fi ja ohjelmanjärjestäjille ohjelma@desucon.fi.

Milla Hallikas
markkinointi- ja viestintävastaava
tiedotus@desucon.fi
puh. 050 4622022

KcS ry

Desuconia järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Kehittyvien conien Suomi ry. Hallituksen jäsenet saat tarvittaessa kiinni osoitteesta kcs@desucon.fi

Grafiikkaa

Desuconin logo yksirivisenä (png)

Desuconin tekstitön logo (png)