Iltabileet

Kesäyön lämmössä on aika sytyttää paperilyhdyt, laittaa yukatat ylle ja antaa ilon ottaa vallan koko yön jatkuvissa bileissä. Desuconin legendaariset iltabileet saapuvat taas. Näiltä sivuilta löydät kaiken tarvittavat tiedot iltabileitä koskien aina lipunmyynnistä esiintymisaikatauluihin asti.

Kansikuvan kuvaaja @nyymix

Bileet? Missä ja milloin?

Desuconin perinteiset Iltabileet järjestetään lauantai-iltana 15.6.  Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa osoitteessa Salpausselänkatu 7. Biletilana toimii jo talvelta tuttu Vesijärvi-halli (D-Halli). Bileissä on sekä biletila että Ravintola Kodin tiloista löytyvä rauhallisempi lounge-tila, jossa tarjolla mm. animekaraokea. Matkaa messukeskukselle on Sibeliustalolta puolitoista kilometriä. Keskustasta pääsee kulkemaan bilepaikan läheisyyteen linja-autolla, kävellen matkaa on noin 20 minuuttia. Bileissä on myös esteetön kulku ja päälavan luolta löytyy pyörätuolikoroke.

Bileet alkavat klo 20:15 ja loppuvat 03:30.

Huomioithan, että Desuconin iltabileisiin myydään liput erikseen ja tapahtuma on ikärajallinen (K-18).

HUOM! FNLD GRVL -pyöräilytapahtuma muuttaa suorinta kulkureittiä Sibeliustalon ja Messukeskuksen välillä. Lisää tietoa kulkureitistä löydät alempaa.

Mistä saan liput iltabileisiin ja mitä ne maksavat?


Lipunmyynti Iltabileisiin alkaa 24.4. klo 18.00. Liput voi ostaa Desuconin verkkokauppasta.

Myyntiin tulevat samaan aikanaan tapahtuman kävijöille, ohjelmanpitäjille ja työvoimalla suunnatut kävijähintaiset liput sekä ulkopuolisille suunnatut liput. Lippuja tulee siis myyntiin kahta eri laatua.

  1. Kävijäiltabilelippu, joka on suunnattu Desuconin kävijöille, ohjelmanpitäjille ja työvoimalle. Kävijäiltabilelippujen hinta on 15 euroa.
  2. Ulkopuolisten iltabilelippu, jonka suunnattu Desuconin ulkopuolisille bilettäjille. Ulkopuolisten iltabilelipun hinta on 36 euroa.

Iltabilelippuja voi ostaa maksimissaan 5 kappaletta per tilaus.
Iltabileiden ikäraja on 18 vuotta.

Huom! Voit ostaa useamman kävijähintaisen lipun tilaukseesi, mutta jokaisella henkilöllä, joille kävijähintainen iltabilelippu tulee, tulee olla tapahtumarannekke tai badge. 

Lippujen lunastus

Bilelipun voi vaihtaa bilerannekkeeseen tapahtumaan saapuessa joko Sibeliustalon sisäänkäynnillä lipunvaihtopisteellä ja Messuhallin pääovilta löytyvällä bilelipunvaihtopisteellä, joka on auki bileiden ajan.

Huomioithan, että kävijähintaisen lipun voi vaihtaa bilerannekkeeseen ainoastaan, jos sinulla on Desuconin badge tai ranneke! 

Ranneke laitetaan käteen heti lipunvaihtopisteellä. Emme luovuta rannekkeita irrallisina.

 

Juomaa, ruokaa ja loistetta

Neonya!! Partyn merkkaripisteeltä löydät kaikkea kivaa ja värikästä kuten esimerkiksi huippusuosittuja LED-bilevaloja. Maksutapoina pisteellä toimii kortti ja käteinen.

Janoisena bileissä ei tarvitse olla! Bileistä löytyy useampi myyntitiski, josta saat ostettua niin alkoholilisia kuin alkoholittomia juomia. Baaritiskeiltä on tarjolla myös animeteemaisia drinkkejä, joilla pääsee hyvin juhlien makuun. Tänä vuonna alkoholittomia drinkkejä on tarjolla kaksi kappaletta yhden sijasta. Baareista voi myös ostaa ämpäri-drinkkejä. Huomaathan, että ämpäreissä on hinnassa mukana 5 € panttimaksu, jonka saat takaisin, kun palautat ämpärin baariin.

Ilmaista juotavaa löytyy useammalta vesipisteeltä, jotka löydät bileiden alueelta. 

Messukeskuksen aulasta löytyy japanilaista katuruokaa tarjoava RikiYaki, josta saa takoyaki-annoksia. Annoksia löytyy eri täyte- ja hinta vaihtoehdoilla. 

Iltabileissämme on tänä vuonna myös lounge-puoli, joka löytyy Messukeskuksen 2. kerroksesta Ravintola Kodin tiloista. Loungessa on tarjolla ruokaa ja sekä alkoholillista että alkoholitonta juomaa. Iltabileiden loungessa on myös mahdollista päästä laulamaan animekaraokea. Karaoke on auki klo 20:15 - 03:00 ajan. Lisäksi loungesta löytyy myös rauhallisempi musiikista vapaa puoli, joka löytyy Ravintola Kodin sisäänkäynnin oikealta puolelta.

Pääovien läheltä löydät kesäisen terassin, josta löytyy istumatilaa ja jo viime kesältä tutun bao buneja tarjovan Japen Grillin. Kulku terassille tapahtuu infon viereisestä ovesta.

Narikka

Bileissä on ilmainen narikka, joka toimii samoilla säännöillä kuin päätapahtuman narikka. Tanssilattialle saa tuoda pienen kameralaukun, mutta suuremmat tavarat pitää jättää bileiden narikkaan. Ethän ota isoja proppeja mukaan bileisiin tai viimeistään jätät ne narikkaan.

Jos koet tarvitsevasi korvatulppia, niin tuothan omat mukanasi. Mikäli kuitenkin omat korvatulpat unohtuivat kotiin, niin ei hätää. Desuconin infosta Sibeliustalolta ja iltabileiden infosta Messukeskukselta löytyy korvatulppia niitä tarvitseville. 

Poikkeuksellinen kulkureitti iltabileisiin

Desucon viikonloppuna Lahden satamassa järjestetään FNLD GRVL -pyöräilytapahtuma, jonka järjestelyt vaikuttavat myös Desuconin iltabileisiin.

Rantaa pitkin kulkeva reitti Sibeliustalolta Messukeskukselle (Satamaradanpolku) on suljettu lauantaina 15.6. klo 8-20. Satamaradanpolku toimii pyöräilykisan maalisuorana ja kisareittinä. Kiertoreitti kulkee Pikku-Vesijärven puiston kautta Svinhufvudinkadulle ja siitä iltabilepaikalle. Reitti löytyy myös kätevästi seuraavasta kartasta.

Aikataulu

Kello Tapahtuma
20:00 Ovet aukenevat
20:15 Yukata & Tabbels B2B - setti
21:15 Tesno
22:05 HotAnimeBoyz + Friendz
22:50 BLNQ
23:40 Neoconstrukt & Raresend B2B
00:30 Hexexen - Eurobeat set
01:15 放課後 RAVE CLUB
02:05 NEMURAI
03:00 Musiikki loppuu
03:30 Ovet sulkeutuvat

Esiintyjät

 Yukata & Tabbels B2B

YUKATABBELS B2B - Conien konkarideejit Yukata ja Tabbels pudottavat painot ranteistaan ja nilkoistaan, unohtavat solo levelauksen ja suorittavat fuusiotanssin kesän Desuconia varten! Luvassa on energinen b2b setti animebängereitä joka jysähtää second impactin lailla! Astu siis tanssilattialle ja koe jäbylien musiikillinen domain expansion!

Yukatan tuotantoon voit tutustua täällä:
soundcloud

Tesno

DJ Tesno on yli vuosikymmenen ajan sytyttänyt tanssilattiat ja valloittanut yleisöä yhdistelemällä J- & K-pop -remixejä, VGM:ää (pelimusiikkia) ja perinteistä konemusiikkia. Lahtelaistunut soittaja etsii Desuconista uusia haasteita, mutta on helpointa bongata soittamassa vaihtelevaa konemusiikkia Twitchissä viikottain omalta kanavaltaan.
Herätä sisäinen tanssijasi ja valmistaudu musiikkimatkalle Tesnon johdolla.

Tesnoon voit tutustua täältä:
twitch

HotAnimeBoyz + Friendz

Valokuva @nyymix

HotAnimeBoyz yhdistää voimansa ystäviensä kanssa luoden tosiystävyyden megazordin, joka saa bileyleisön raajat liikkumaan kuin öljytty fissiogepardi. 
Nappaa frendit kainaloon ja tule kokemaan suomenkielisen animemusiikin suurin get-together!
 
Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on - Yukatan kämmenellä ei kukaan ole moombahton

HotAnimeBoyzin tuotantoon voit tutustua täältä:
youtube
spotify
instagram

Neoconstrukt & Raresend 

valokuvaaja IG @nokkaperkele

Neoconstrukt ja Raresend ovat oman soundinsa kehittäneet suomalaiset artistit, jotka yhdistävät voimansa energiseen heavy-bass B2B settiin.
Heidän setti koostuu nopeatempoisesta bassomusiikista joten juomat käteen, housut jalkaan ja tanssilattialle joraamaan!
Raresend on tunnettu opiskelijamenoissa pääkaupunkiseudulla ja Neoconstrukt hyppää nyt ensimmäistä kertaa kyytiin ainutlaatuiseen duo settiin.
Heidän tuotantoon pääset tutustumaan näistä linkeistä:

Raresend: 
soundcloud

Neoconstrukt: 
soundcloud

Hexexen

Kuva: Sanniina Leppänen, Samael Creative

DJ Hexexen ja parapara-artistit Sagu ja Emzi tuovat Desuconin iltabileisiin räjähtävän setillisen ehtaa eurobeatia! Show painottuu alkuperäisiin kappaleisiin ysäriltä aina tähän päivään asti, joten luvassa on sekä nopeaa nostalgiaa että tuoretta savuavaa asfalttia. Kiinnitä siis turvavyö ja vaihda isompaa vaihdetta silmään!

Hexexen:
instagram
soundcloud

Sagu:
instagram

BLNQ

Tuhlaajapojan paluu! Conihiatukseltaan palaavan BLNQ:n tiskistä tippuu tuttuun tapaan tiukka setti Eurobeatin klassikoita, animeremiksejä ja tuoreita tapauksia. Turvavyöt kiinni, nyt mennään ja kovaa!

BLNQ:ta voi makustella etuäkäteen somessa:
 

放課後 RAVE CLUB

Loppuyön nopeimmat biitit ja animeimmat tykittelyt Desuconin iltabileissä tarjoilee 放課後 RAVE CLUB! Tämä kolmikko juhlistaa vuosipäiväänsä kesädesun stagella, ja bilekansalle tarjoillaan täyslaidallinen anime-, touhou- sekä peliremixejä, höystettynä ystävyyden voimalla, ja pahimmillaan +200BPM tempolla.

NEMURAI

Desuconissa tulokkaana esiintyvä NEMURAI tarjoilee tällä kertaa illan viimeiset RAVET! 

Drum and Bass DJ:nä tunnettu NEMURAI aloitti levyjen soittamisen pitkän tauon jälkeen taas koronavuosina, kun VRChatissä sekä Twitchissä yleistyneet virtuaalibileet keräsivät ihmiset yhteen uudella tavalla.
Kesädesuun hän tuokin settilistassaan mukana anime, J-pop ja Vtuber-mashuppeja, remixejä aina DnB genrestä Hardcoreen/Hardstyleen sekä kaikkea siltä väliltä.

soundcloud
instagram
vrc.dj