Meidokahvilan nettiajanvaraus

Tämä sivu sisältää ohjeita meidokahvilan ajanvarauksiin.

Sisältö:
Yleisesti
Aikataulu
Arvonta
- Arvontaan osallistuminen
- Arvonnan eri tilat
- Arvontalipulla voitetun ajan vahvistaminen
- Arvontalipulla voitetun ajan peruuttaminen
Ajan varaaminen arvontojen ulkopuolella

 

Yleisesti

Meidokahvilaan pääsee ainoastaan nettiajanvarauksella.

Kahvila-ajanvaraus: Tältä varaussivulta voit osallistua ajanvarausarvontaan sekä tehdä ajanvarauksia tapahtumaviikonlopun aikana.

Kahvilavaraukset: Tältä DesuProfiilistasi löytyvältä sivulta näet ajanvarauksesi sekä arvontalippusi.

  • Varaaminen sekä kahvila-aikojen arvontaan osallistuminen on ilmaista.
  • Tarvitset ajan varaamiseen DesuProfiilin. Ennen varauksen tekemistä varmistahan että DesuProfiilisi perustiedot ovat ajantasalla, erityisesti nimi ja sähköpostiosoite.
  • Yksi varaus oikeuttaa tunnin pituiseen käyntiin meidokahvilassa.
  • Kahvilavaraukset ovat rajoitettu yhteen per DesuProfiili per tapahtuma.
  • Varauksen voi tarvittaessa peruuttaa DesuProfiilin kautta Kahvila-osiosta, jolloin aika menee uudelleen jakoon. Ajoissa perutun ajan tilalle voi tehdä uuden varauksen, mikäli sellainen tulee tarjolle.
  • Ajanvaraus katsotaan perutuksi mikäli et ole saapunut paikalle viimeistään 5 minuuttia ajanvarauksen alkamisen jälkeen.
  • Ajan voi varata joko butlerille tai meidolle, ja joko 2 tai 4 hengen pöytään. Valitettavasti emme voi taata tiettyä meidoa tai butleria, mutta toivomme että voitte nauttia kahvilakäynnistänne siitä huolimatta.
  • Mikäli varauksessa ilmenee ongelmia, olethan yhteydessä infoon.

 

Aikataulu

Ajanvaraukset ovat jaettu kolmeen erään, joista kaksi on lauantaina ja yksi sunnuntaina. Kaikki kahvilan ajanvaraukset ensisijaisesti arvotaan. Jäljelle jäävät sekä mahdolliset peruutukset menevät vapaasti varattavaksi arvonnan jälkeen.

  Lauantain varauserä 1 Lauantain varauserä 2 Sunnuntain varauserä
Ajanvaraukset kahvilavierailulle aikavälille 11:00 - 16:00 16:00 - 21:00 11:00 - 16:00
Arvontaan voi osallistua kello 9:00 - 9:30 14:00 - 14:30 9:00 - 9:30
Arvonta suoritetaan noin kello 9:30 14:30 9:30
Voitettu aika tulee vahvistaa viimeistään kello 10:00 15:00 10:00
Ylijäävät ajat menevät jakoon kello 10:10 15:10 10:10

 

Arvonta

Koska edellisellä kerralla ajat menivät niin nopeasti että oli tuurista kiinni pääseekö kahvilaan, päätimme tällä kertaa kokeilla kahvilavarauksien jakoa rehellisesti tuurin perusteella, eli kahvilavarauksien arvontaa.

Peruutetut ja vahvistamattomat ajat menevät kuitenkin aikaisempaan tapaan jakoon, joten mikäli arpaonni ei suosi on vielä mahdollisuus saada aika.

 

Arvontaan osallistuminen

Voit osallistua kahvila-aikojen arvontaan aikataulussa lueteltuina aikoina varaussivun kautta.

Kun arvontaan osallistuminen on avoinna, voit täyttää varaussivulla kolme aikaa ja saada arvontalipun niihin. Huomaathan että saman ajan täyttäminen useampaan kohtaan ei lisää mahdollisuuttasi voittaa, sillä arpanumeroita on jokaisella aina kerrallaan vain yksi, joten suosittelemme valitsemaan aina kolme eri aikaa. Kun olet valinnut sopivat ajat, osallistut arvontaan painamalla Jatka.

 

Kun olet osallistunut arvontaan, DesuProfiiliisi ilmestyy Kahvila-osioon Arvontaliput-otsikon alle oma arpalippusi.

Mikäli haluat valita eri ajat joilla osallistua arvontaan, peruuta ensin aiempi arvontalippusi Peru-painikkeella ja tee sen jälkeen arvontaan osallistuminen uudelleen.

 

Arvonnan eri tilat

Arvontataulu laulaa... = Arvontaa ei ole vielä suoritettu, odota.

Voitit! Varaus: Vahvistamaton = Olet voittanut arvonnassa ja ajanvarauksesi on vahvistusta vaille valmis. Voit tässä kohtaa myös peruuttaa ajan.

Voitit! Varaus: Vahvistettu, tervetuloa! = Olet saanut varattua ajan meidokahvilaan, onneksi olkoon! Tämän jälkeen ajan peruutus onnistuu Varaukset-otsikon alta.

Voitit! Varaus: Peruutettu = Olet peruuttanut voittamasi ajan.

Vanhentunut = Joko et voittanut arvonnassa tai et vahvistanut voittamaasi aikaa annetun aikaikkunan aikana.

Peruutettu = Peruutit arpalipun ennen arvontaa.

 

Arvontalipulla voitetun ajan vahvistaminen

Mikäli onnistut voittamaan arvonnassa kahvila-ajan, saat asiasta sähköpostia sekä DesuProfiilisi Kahvila-osioon ilmestyy aika vahvistettavaksi. Aikaa vahvistamiseen on vain noin 30 minuttia, joten suosittelemme seuraamaan aktiivisesti tilannetta.

 

Painamalla Vahvista pääset Kahvila-ajanvarauksen vahvistussivulle, jossa pääset syöttämään loput tarvittavat tiedot, eli seurueen henkilömäärän, nimesi sekä mahdolliset lisätiedot.

 

Arvontalipulla voitetun ajan peruuttaminen

Mikäli arvontalipulla voittamasi aika ei sovikaan, voit peruuttaa sen joko jättämällä ajan vahvistamatta, perua ajan vahvistuksen yhteydessä tai perua ajan ennen varaamasi ajan alkamista. Vahvistamatta jätetyn sekä ajoissa perutun ajan tilalle voi tehdä uuden varauksen, mikäli sellainen tulee tarjolle, tai osallistua seuraavaan arvontaan.

 

Ajan varaaminen arvontojen ulkopuolella

Ajanvaraussivulla näet vapaana olevat ajat. Painamalla Jatka pääset vahvistamaan ajan samalla tavalla kuin arvonnan kautta voitetuissa ajoissa. Arvontojen ulkopuolella aikojen vahvistamisessa on aina 15 minuuttia aikaa täyttää tiedot. Ajan peruuttaminen onnistuu DesuProfiilisi Kahvila-osiosta painamalla toimintoa Peru.