Myyntisali

Myyntisali

Tervetuloa ostoksille Desuconin 2024 myyntisaliin!

Myyntisalimme myyjät ja omia käsitöitään ja taideteoksiaan myyvät artesaanit ja taiteilijat palvelevat teitä tapahtumaviikonlopun lauantaina klo. 10-18 ja sunnuntaina klo. 10-16. Tule siis etsimään aarteita!

Myyjiemme ja artesaaniemme esittelyt:

 

Animecon World

Animecon World on ensi kertaa Jyväskylässä pidettävä anime-tapahtuma. Tapahtumapaikkana toimii Paviljonki.

 

CANIS-INFERNALIS

Canis-Infernalis erikoistuu luomaan aavemaista, synkkää ja kauhuelementtejä sisältävää taidetta.


Carmeval

Moikka! Oon peliartisti Helsingistä ja mun pöydält löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Stardew Valley, Chainsaw Man, Chi's Sweet Home, Trigun Stampede & Splatoon. Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa! c: www.instagram.com/carmevalll


Dokidoki

Dokidoki is a young handmade jewelry shop in Helsinki. From us you can find a wide range of products: fanciful royalcore and fairycore jewelries, nature inspired designs with a cute twist, manga/anime themed jewelries.

 

Fantasiapelit

...

 

Feefal

I'm a Swedish/Japanese artist that likes to create artwork that borders between the realm of cute and spooky. I'm mostly known for creating weird character designs, and for drawing way too many mushrooms. In my corner you'll find various prints and pins featuring my work!

Finanime

www.finanime.fi


Fruitbat Factory

Fruitbat Factory tuo doujin pelejä Japanista maailmalle vuodesta 2012. Kojustamme löytyy 100% Orange Juice pelin hahmojen fumoja, pelejä ja muuta!


gaikotsukiri

Yahhoo! Pöydältäni tulee löytymään fanitaidetta mm. Hatsune Mikusta ja Project Sekaista, Honkai Star Railista, vtubereista sekä lukuisista muista tämän hetken suosituista anime -ja mangasarjoista. Tarrojen ja pinssien lisäksi pöydältäni löytyy myös avaimenperiä, akryyliständejä ja postikortteja. Tuttuun tapaan pöydältä löytyy myös härskit hiirimatot ja Kotakun artikkelin kirotut zhongdomit.


GlowStation

GlowStation on japanilaisen ja korealaisen kosmetiikan maahantuoja, jonka show roomit Suomessa sijaitsevat Espoon Sellossa ja Turun Hansakorttelissa. Olemme osa Orien Trade Groupia, joka toimittaa tuotteita sadoille jälleenmyyjillemme ympäri Euroopan. Tervetuloa testaamaan meikkejä ja ihonhoitotuotteita GlowStationin myyntipisteelle ja shoppailemaan tuotteita kesään Desucon-hinnoin! Mukana tuotteita mm. Beauty of Joseonilta, Skin1004:ltä, Banilalta, Holika Holikalta ja COSRX:ltä. Brändi- ja tuotetoiveita voit lähettää meille ennen tapahtumaa somessa tai sähköpostilla @glowstation_finland / info@glowstation.com

 

Head Hunter Store

...


Kiserinn

Yrityksen takana toimii artesaani ja taiteilija Kiserinn. Pöydältä löytyy laaja kattaus erilaisia itse suunniteltuja tuotteita ajankohtaisista aiheista - muun muassa viuhkoja, pehmotyynyjä, kokoelma monenlaisilla eri efekteillä toteutettuja charmeja, avainnauhoja sekä puisia käyttötavaroita aina magneeteista avaimenperiin. Myynnissä on printtien ja tarrojen lisäksi myös iso litania muita tuotteita, joten tulkaa ihmeessä vilkaisemaan tai vaikka juttelemaan yhdessä lempisarjoistanne! Nähdään Desussa!


KuroiNeko Clothing

KuroiNeko Clothing myy erilaisia, mukavasti massasta poikkeavia vaatteita ja asusteita vaihtoehtomuodin ystäville. Goottityyliä, japanilaista katumuotia ja nörttikulttuuria yhdistelevä tuotevalikoimamme sisältää niin paidat, housut ja mekot, kuin myös laukut, sukat, korut ja muut asusteet.

 

Kuusade

Kuusateen takana toimii Tamperelainen artesaani ja taiteilija, Jenna Tuomala. Kuusade on minun pieni palani galaksia, jonka valikoimista löydät tuotteita, joihin olen saanut inspiraation niin avaruudesta kuin maankamaralta. Valmistan ja myyn erilaisia asusteita, miniatyyrejä ja pienoismalleja sekä sisustus- ja paperituotteita jotka kaikki ovat lähtöisin omasta taiteestani sekä käsitöistäni. Valikoimissani löydät esimerkiksi uniikkeja postikortteja, tarroja, washi teippejä, posliinimukeja, auringon sieppareita, t-paitoja sekä näyttäviä nutturapuikkoja ja korvakoruja.


Kuvitellaan store

Japanilaisia preloved brändivaatteita


Lenzishop

Löydätte tarjonnastamme laajan valikoiman Kawaii -muotia, coslay-peruukkeja, bindereitä ja paljon muuta! Myymälämme sijaitsee Uudenmaankadulla, Helsingin Punavuoressa. Verkkokaupan löydätte osoitteesta www.lenzishop.fi


Mae-mae Comics

Mae-mae Comics! Täältä saat sitä suomalaista hentaita, mangaa ja light novelleja! Olit sitten kiinnostunut hempeästä hentaista tai tosi pimeästä dark fantasiasta! Jotain löytyy mukaan varmasti! Mukana myös hassua pikkutuhmaa oheistuotetta tarroista dakimakuroihin!


Manga Cafe

Manga Cafe® on parhain ja makein paikka missä voit täyttää ostoskorisi japanilaisilla ja korealaisilla karkeilla ja juomilla. Löydät meiltä myös suolaiset herkut sekä upeat oheistuotteet!


Niramuchu Art & Design

Niramuchu Art & Design on yhden naisen taideyritys, jonka tuotteet on suunniteltu vaihtoehtomuodin ja populaarikulttuurin ystäville. Tyylisuuntaan kuuluu goottityyliset ja noitamaiset teemat, sekä japanilaisen populaarikulttuurin inspiroimat värikkäät eläinhahmot. Valikoimasta löytyy mm. avaimenperiä, koruja ja asusteita sekä muita painotuotteita.


Omoi

Myymme monipuolisesti animeen, mangaan ja elokuviin liittyviä fanituotteita mukeista t-paitoihin ja figuureista pehmoleluihin. Myymme myös Popbuddies tuotemerkin lisenssillä valmistettuja tuotteita. Osa tuotteista kootaan Suomessa.


Onnigom K-pop kauppa

Onnigom on suomalaisten k-pop-fanien keidas täynnä albumeita, kuvakortteja, keikkavideoita ja paljon muuta merchiä! Tikkurilassa ja verkossa sijaitseva k-pop-kauppa tarjoaa jokaiselle k-pop-fanille upeita tuotteita - turvallisesti ja nopeasti.


Pelihuone Game over 

Game Over myy konsolipelejä ja -laitteita, Retropelit dvd- ja blu-ray-elokuvia sekä oheistuotteita Figuurit, pehmot. Toimimme Nintendon uusien tuotteiden jälleenmyyjänä.


Poromagia & Retrogametycoon

Poromagia on täyden palvelun kortti- ja lautapelien kauppa! Pokemon ja Magic the Gathering lisäksi löydät valikoimasta kuumimmat uutuudet. Ostamme myös Magic ja Pokemon kortteja sekä käytettyjä lautapelejä!


Puolenkuun pelit

...


Rikkisu & Haltijakäpälä

Olemme Rikkisu & Haltijakäpälä, kaksi helsinkiläistä sarjakuvapiirtäjää ja kuvataiteilijaa! Teemme molemmat mangasta ja laajemminkin japanilaisesta taiteesta inspiroitunutta originaalitaidetta fantasiallisilla elementeillä.


Royal Elven Creation

Innostusta koruihin ja tuotteisiin on saatu luonnosta, fantasiasta ja folkloresta. Yritämme tuoda esille luonnon kauneuden karuistakin asioista ja tuoda fantasian tuntua myös arkeen.


Saida Min

Moikka, olen Saida! Pöydältäni löytyy kaikenlaista kivaa ja värikästä. Valikoimassa on paljon höpsöjä eläinaiheisia tuotteita sekä monenmoista fanarttia; animeista, mangoista, peleistä, kirjoista ja k-pop ryhmistä.


Si3art

Hello! I'm an Estonian artist who loves to work with traditional mediums, mostly enjoy painting with watercolors and drawing with markers. A selection of these illustrations have been made into a variety of products like prints, stickers, keychains and pins. I also like to make machine embroidered patches and animal ears made in different shapes out of fur fabrics, there's neutral and over the top colorful decorated versions. Come to the event to see what's available! :)


Tabikauppa

Pieni Japani-kauppa netissä ja kivijalassa Sirkkalankadun ja Tähtitorninkadun kulmassa Turussa, Käsityöläismuseota vastapäätä.


Worblakauppa

Worblakaupan valikoimasta löytyy jokaiselle cossaajalle jotakin. Myyntipöydästämme löydät worblaa ja EVA-foamia, cosplay - oppaita sekä korsettitarvikkeita teräsluusta plansetteihin. Voit tutustua valikoimaamme jo ennen conia osoitteessa www.worblakauppa.fi.