Taidekujaesittelyt

Taidekuja on täällä taas 41 taiteilijan voimin! Voit tutustua taiteilijoihimme alla olevista valikoista. Tällä kertaa taidekujalla on luvassa tarroja, printtejä, keramiikkaa, käsitöitä ja muita yllätyksiä! 

Taidekujalla taiteilijat vaihtuvat päivittäin, joten luonamme kannattaa vierailla sekä lauantaina että sunnuntaina. Taidekujan löydät tapahtumassamme Metsähallin ensimmäiseltä ja toiselta parvelta. 

Useilla taiteilijoilla on nykyisin käytössään korttipääte tai muu digitaalinen maksuvaihtoehto, mutta varauduthan ostoksien tekoon myös ottamalla mukaasi käteistä. 

Lauantain kujalaiset

1. kerros

Geeky Kat

1. kerros, pöytä 1

We are Geeky Kat - a 2 person team where one designs and one sews. We offer hair scrunchies, stickers, dice bags, and pet bandanas - all in a variety of adorable, anime inspired patterns. We love making fan art of our favourite games, but we also have our own original art.

https://www.etsy.com/fi-en/shop/GeekyKat


unipupu & systematicdreams 

1. kerros, pöytä 2

Ollaan kaksikko pääkaupunkiseudulta, jotka tykkäävät kaikesta kauniista ja säihkyvästä!

Systematicdreams tarjoaa hahmoja eri fandomeista, animeista ja peleistä useissa kategorioissa, kuten tarroina, printteinä ja avaimenperinä. Valikoimassa on myös söpöjä koruja.

Unipupulla on tarjolla ihania press on nails- kynsiä ja pörröisiä avaimenperiä. Teemoista löytyy esimerkiksi Sanrio, Genshin Impact, Ghibli ja animet.

Jos kaipaat conipäivään väriä ja bling blingiä, niin tule katsomaan meidän pöytä! ☆


annettoee

1. kerros, pöytä 3

My name is Annet, I am a digital artist who loves making fanart and merch of my favourite anime, manga, movies and games! I make acrylic products, stickers and sticker sheets, button pins, bookmarks, art prints, & many more!


Min Le 

1. kerros, pöytä 4 

Teen lähinnä originaali taidetta söpöistä tytöistä. Myös jonkin verran fanitaidetta esim. Madokasta ja Touhousta. Myyn myös K-18 materiaalia. Suurin osa tuotteistani ovat kortteja ja julisteita. 

https://twitter.com/min_le0


Ilona / qpeura

1. kerros, pöytä 5

Moi! Olen kuvittaja ja graafisen suunnittelun opiskelija Jyväskylästä! Pöydältäni  löytyy tuotteita esimerkiksi printtien, charmien, pussukoiden, tarrakirjojen sekä akryyli standien muodossa. Originaalin taiteen ja söpöjen olioiden lisäksi sarjoista edustettuina löytyvät mm. Delicious in dungeon, Witch hat atelier, FFXIV, Genshin impact sekä Chainsaw man. Tapahtuman lähestyessä someistani löytyy myös katalogi tarjonnastani!

https://twitter.com/qpeura


Cidate

1. kerros, pöytä 6

Moikka! Nimeni on Cidate ja ihanaa jos löydät tiesi pöydälleni! Mukanani olen tuonut taidetta, tarroja, charmeja ja kaikkea muuta kivaa ja uutta monessa eri värissä ja muodossa. Genshin Impact, Fire Emblem sekä oma tuotanto ovat suuressa roolissa pöydälläni, mutta muitakin kivoja ylläreitä löytyy. Tervetuloa ja kivaa conia!

https://twitter.com/cidateart


Teikuyo & Pupu Station 

1. kerros, pöytä 7

Hey there, everyone! I'm Teikuyo, a 2D illustrator specializing in Japanese manga/anime art style. My passion lies in crafting charming characters and captivating scenes that bring joy to those who see them. Whether it's sketching cute little creatures or creating fanart for beloved franchises, I pour my heart into every piece. Outside of my art, you'll often find me immersed in video games or strumming on my musical instrument. But what I truly cherish is the opportunity to connect with fellow enthusiasts, share stories, and expand my circle of friends. Let's embark on this creative journey together!

https://www.deviantart.com/teikuyo


lucinfernos

1. kerros, pöytä 8

Olen tamperelainen digitaalifanartisti, jonka myyntipöydältä löytää lukuisia printtejä, tarroja, avaimenperiä ja muita tuotteita kaikista lempifandomeistani. Rakastan kaikkea söpöä, homoa ja karmivaa \( ̄︶ ̄*\)) Tämänhetkisiin mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat mm. Our Flag Means Death, Good Omens, Vocaloidit, Genshin Impact ja lukuisat muut videopelit!

https://linktr.ee/lucinfernos


claimtheskies 

1. kerros, pöytä 9

Moikka! Olen pääasiassa digitaalinen taiteilija ja piirrän sekä fanitaidetta että originaalia tuotantoa sarjoista, peleistä ja aiheista, jotka kulloinkin kiinnostavat. Taiteessani näkyvät usein monenlaiset eläimet sekä kasvit. Pöydältäni tulee löytymään mm. printtejä, tarroja, avaimenperiä, uchiwa-viuhkoja sekä emalimukeja. Tule rohkeasti tutustumaan!

https://www.instagram.com/claimtheskies/


Harue

1. kerros, pöytä 10

Moikka, Harue täällä! Teen taidetta lempifandomeistan kuten Nier Automata, Genshin, HSR, Magical Girls sarjoja, muutamat erilaisia fandomit ja OC-taide! Pöydältäni löytyy erilaisia printtejä ja charmejä, tarroja, enamel pinssejä, standees jne! Lämpimästi tervetuloa ^^

https://www.instagram.com/haruempathy/


2. kerros

Kiia Kostet, Nukkuvalokki & Nyyra

2. kerros, pöytä 1

Moikka! Pöydän takaa löydät kolme kaverusta, jotka bondas animaatiosarjojen ja taiteen kautta. Meidän pöydästä löytyy muun muassa fanarttia (Winx Club, Hades, Barbie, W.I.T.C.H…) ja originaalitaidetta söpöistä lokeista ja kissoista! Tiedossa on ainakin printtejä, tarroja ja savilokkeja. Meidät löytää instagramista @kiiakostet @nukkuvalokki & @nyyran. Nähdään taidekujalla! <3

instagram.com/nukkuvalokki

https://www.instagram.com/nyyran

https://www.instagram.com/kiiakostet


Don & William

2. kerros, pöytä 2

Tervetuloa pöytäämme jossa on tarjolla sekä originaali- että fanitaidetta monessa muodossa! Saatavilla on myös rajoitettu määrä tilaustöitä (sekä perinteisiä että digitaalisia).

https://www.instagram.com/donarvidsson/

https://bygones.be/boxT


Overine

2. kerros, pöytä 3

Hi, I'm Overine. I love creating fun and cute art of my favorite characters from games and shows. I'm very new to Desucon, but I have some good art that you might want to check out!

https://twitter.com/overine19


Maitohammmas

2. kerros, pöytä 4

Hei! Olen maitohammas ja pöydältäni tulee löytymään mm. printtejä, postikortteja ja tarroja monesta eri pelistä ja animesta, jotka ovat juuri nyt lähellä sydäntäni. Jos fantasia henkiset kuvitukset ja fanitaide kiinnostavat niin tule vilkaisemaan valikoimaa tai muuten vain moikkaamaan!

https://www.instagram.com/maitohammmas


RaccoonFoxArt

2. kerros, pöytä 5

Olemme kaksi harastelija taiteilijaa, jotka pääsääntöisesti piirtävät originaaleja ja fanitaidetta omista suosikki sarjoista/peleistä. 

Mukaan mahtuu niin uusia kuin vanhempiakin sarjoja ja tuotteita on laidasta laitaan. 
Söpöys ja kimallus paistaa meidän kohdalla ja siltä ei voi välttyä!

https://raccoonfoxart.carrd.co


Snaille

2. kerros, pöytä 6

Hei heii! 
Mun myyntipöydältä löydät monenlaisia tarroja ja acrylic charmeja, sekä Star Rail tarragachan!
Tykkään piirrellä enimmäkseen söpöjä ja värikkäitä hahmoja, mutta tummempaakin piirustusta löytyy.

Aiheita, joista multa löytyy töitä on esim: Star Rail, One Piece, Nier- sarja, Tokyo Ghoul, Ghiblileffat, Cardcaptor Sakura, Jujutsu Kaisen ja monet muut! Näiden lisäksi saatavilla on myös paljon mun omaa taidetta.

https://twitter.com/snaillesnaille


Kuuranen 

2. kerros, pöytä 7

Pöydältäni löytyy värikästä alkuperäistuotantoa mm. printtien, tarrojen, ja charmien muodossa. Tulkaa ihmeessä katsomaan ja moikkaamaan!

https://www.instagram.com/kuurakuu


Nefaillu

2. kerros, pöytä 8

Moi olen Nefa, tykkään kaikesta söpöstä ja värikkäästä, tiettyä särmää unohtamatta. Pokemon on erityisen kova sana ja kaikennäköiset muut digitaaliset monsterit, mutta aiheina on myös eläin&fantasiateemaa, nostalgisempia anime ja pelisarjoja sekä mahdollisesti jotain Desucon exclusive pikkutuhmailua. Tuotteita voi ihmetellä ennakkoon nettisivuiltani ja nettikaupan kautta voi tehdä jopa ennakkotilauksia! 
Nähdään conissa~

https://linktr.ee/nefaillu


iaia

2. kerros, pöytä 9

Yahhoo! Olen Iaia ja piirtelen töitä omista kiinnostuksen kohteistani, joita ovat esim. Vocaloid, vtuberit, Project Sekai, Needy Streamer Overload sekä japanilainen katumuoti. Tällä hetkellä tuotevalikoimaani kuuluu mm. printtejä, tarroja, polaroideja ja niille koristeltuja toploader-suojakuoria, acrylic charmeja ja standeja sekä pinssejä. Toivottavasti nähdään Desussa!

https://twitter.com/iaia__ia


Memokuart

2. kerros, pöytä 10

Purrpurr~ Memokuart tässä hei! Minulta löytyy monenlaista söpöä ja höpöä tuotetta: mm. vinyylisiä tarroja, tarra-arkkeja, korvakoruja, kangaskasseja, charmeja, avainnauhoja, lanyard charmeja, postikortteja, kangasmerkkejä, magneetteja, omamoreja, pinssejä, yllätyspusseja, oispa-tuotteita ja erilaisia käsitöitä: pussukoita ja kukkaroita. Kuosit ovat minun suunnittelemia sekä piirtämiä.

Japani toimii vahvana inspiraationa originaalissa taiteessani ja pöydältäni löytyy kettumaski jos toinenkin. Kukkaset sekä söpöt eläimet (erityisesti kissat & shibat) ovat tuotteissani keskiössä - huumoristisia ja meemikkäitä tuotteita unohtamatta! Pöydältäni löytyy myös satunnaista fan-artia eri anime, manga ja pelisarjoista. Tervetuloa tutustumaan pöytäni laajaan valikoimaan. Nähdään Desussa~ :3c

https://linktr.ee/memokuart

Sunnuntain kujalaiset

1. kerros

Ellumir & Elppidraws

1. kerros, pöytä 1

Ellumir ja elppidraws ovat kahden taiteilijan duo, joiden yhteisenä intohimona ovat erityisesti vahvat, kypsät naishahmot. Pöydältämme löytyy printtejä ja muita tuotteita moneen aikuisempaan makuun, myös työpaikalle sopimattomia kuvituksia!

https://linktr.ee/ellumirelppidraws


Sam Jumisko

1. kerros, pöytä 2

Hei! Olen Sampo, freelancer kuvittaja. Työskentelen video- ja lautapelien tiimoilla ja olen ensimmäistä kertaa mukana desussa myymässä fantasia maisemia ja muuta seikkailu aiheista. Kuulen mielelläni kaiken palautteen ja tutustun uusiin porukoihin paikalla, joten tule rohkeasti moikkaamaan!

https://www.instagram.com/samjumisko/


Vidary Crochet

1. kerros, pöytä 3

♡ Heippa! ♡ 
Olen Vidary ja valmistan suloisia amigurumi-hahmoja, eli virkkaamalla tehtyjä pehmoleluja! Pehmot ovat yleensä eläinaiheisia ja niitä on laaja valikoima eri kokoisia ja näköisiä: aina pienistä mehiläisavaimenperistä isoihin axolotleihin.

Kaikki pehmot ovat super pehmeitä ja halittavia!
Pöydältäni löytyy myös söpöjä, eläinaiheisia tarroja ja muuta pikkukivaa.

https://www.instagram.com/vidascrochet/


Bon's Galaxy Express

1. kerros, pöytä 4

Heippa! Olen "Bon", konduktöörisi. Hyppää kyytiin junaan matkustamaan läpi taideulottuvuuksien ja etsi itsellesi mieleinen pysäkki. Tällä kerralla pysäkeiltä voit löytää kauniita keskiajan sinokulttuurisia miehiä perinteisissä pukimissaan, luurankojäbiä, tyhmän söpöjä otuksia sekä pastellin karmivaa kauhua. 
Junamme ravintolavaunusta löytyy aivohamppareita, sormiranskalaisia ja silmämunalimppaa. Nappaa käsintehty hartsikoru, taikka hompsutarinamusiikkialbumi  matkamuistoksi, mutta älä heitä paketointia muoviroskikseen, se on biohajoavaa sellofaania. 

Tervetuloa mukaan, 
- Bon c:

https://bonsgalaxystation.uwu.ai


Mustekukka

Kerros 1, pöytä 5

Hei! Olen käsityöharrastaja ja pöydältäni löytyy erilaisilla perinteisillä japanilaisilla ja kiinalaisilla tekniikoilla valmistetuista kukista tehtyjä koruja, kuten korvakoruja, sekä muita koristeita, kuten hiusklipsejä ja charmeja. Näiden lisäksi myyn myös erilaisia originaali printtejä ja tarroja.

https://www.instagram.com/mustekukka/


AinoHana

1. kerros, pöytä 6

Hei!
Tervetuloa pöydälleni! Täältä löydät erilaisia juttuja mm. Dungeon Meshistä, Arknightsista sekä DND-henkisiä tuotteita!

http://ainohana.carrd.co


Angwnh & Sohjoo

1. kerros, pöytä 7

Hei, olen Elina/angwnh. Taidekujailun olen aloittanut viime vuonna ja nyt ensimmäistä kertaa tulossa Desuconiin! Pöydältäni löytyy printtejä ja tarroja erinäisistä lähdemateriaaleista – edustettuna ovat muun muassa manga, videopelit sekä K-pop. Jos mikään näistä kiinnostaa, tule ihmeessä moikkaamaan! 

Moi, olen sohjoo! 
Tuotteisiini kuuluvat värikköäät printit, tarrat ja kortit originaalitaiteesta sekä videopeleistä, animesta/mangasta ja danmei novelleista. Lähdemateriaaleihin kuuluvat mm. Zelda, Heaven's Official Blessing ja Delicious in Dungeon. Löydät minut instagramista @sohjooart

https://www.instagram.com/angwnh_


poco.peach

1. kerros, pöytä 8

Hello! I'm a digital illustrator based in Latvia. I love to create illustrations in cute and dreamy style inspired by my favorite videos games and animations.

https://www.instagram.com/poco.peach/


Alex Brushes

1. kerros, pöytä 9 

Hello! I'm AlexBrushes, a digital artist from Portugal who loves to draw cats, isometrics and cute stuff! In my booth you will be able to find lots of acrylic charms, plushies, tote bags, stickers, mouse pads and much more!

https://www.alexbrushes.com


Kuneruru & Luminsia 

1. kerros pöytä 10

Hei! Valikoimastamme löytyy printtejä, tarroja, charmeja ja muuta kivaa. Piirrämme sekä originaalitöitä että fanitaidetta muunmuassa sarjoista One Piece, Hunter x Hunter ja Ace Attorney. Lämpimästi tervetuloa!

https://www.instagram.com/kuneruru/


Kage 

1. kerros, pöytä 11

Moikka!
Myyn pöydälläni pientä käyttökeramiikkaa, esimerkiksi vesiväripaletteja sekä teesiivilöitä. Pöydältäni löydät myös originaaliprinttejä sekä postikortteja.

Tervetuloa!


2. kerros

nuppu-nuppu

2. kerros, pöytä 1

Moikka! Olen Nuppu, 22-vuotias harrastelijataiteilija Turusta. Pöydältäni löytyy söpöjä ja värikkäitä printtejä animeista ja videopeleistä, kuten Jujutsu Kaisen, Neon Genesis Evangelion, Genshin impact sekä monista muista suosituista ja ei niin suosituista medioista <3

https://www.instagram.com/nuppusquared/


Piximina, Dusthatter & Rillisaatana 

2. kerros, pöytä 2

Moikka! 
Olemme dusthatter, piximina ja rillisaatana, kauhukolmikko Kouvostoliitosta. Meidän pöydältämme löydät charmeja, tarroja sekä pinssejä ja printtejä söpöistä taikatytöistä buffeihin machomiehiin. Mikäli nostalgiapärinät kiinnostaa, tulkaa tsekkaa meidän pöytä! 

rillisaatana: https://www.instagram.com/rillisaatana/ 
dusthatter: https://www.instagram.com/dusthatter/  
piximina: https://www.instagram.com/piximina/


Janikainen

2. kerros, pöytä 3

Janika on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Työnjäljessä pääosissa ovat leikkisät värit ja uteliaat hahmot. Pöydältä löytää printtejä, tarroja, asusteita, lukemista ja paikan päällä on myös mahdollisuus tilaustöihin.

https://linktr.ee/janikainen


Minaide

2. kerros, pöytä 4

Minaide on vapaa-ajallaan taiteileva graafikko, jonka pöydältä voit löytää söpöjen eläintarrojen lisäksi käsityönä toteutettuja avainnauhoja, fanitaidetta ja abstraktimpaa henkilökohtaista taidetta.

https://minaide.org


Kia / Atomeja 

2. kerros, pöytä 5 

Moi! Pöytäni valikoimasta löydät fanart-printtejä, avaimenperiä sekä tarroja, aiheina mm. Fromsoft-pelit, BG3, FFXIV, Touhou, Gundam, sekä kaikenlainen muu anime/pelihäröily.

https://twitter.com/atomeja


Umi 

2. kerros, pöytä 6

3D generalisti pelifirmassa päivisin ja blorbojen piirtäjä iltaisin. Pöydältäni löytyy paljon fanitaidetta, varsinkin roboteista, ainakin avaimenperien, printtien ja tarrojen muodossa.


SENNA 

2. kerros, pöytä 7

Hi! My name is SENNA, I'm an artist from Portugal and i love painting magazine-like covers with my favorite characters from series and games that I like such as One Piece, Jusutsu Kaisen and League of Legends, I'm also developing a Universe for my own original characters and will soon start a web comic series about them!!

https://www.instagram.com/sennartx


Koomalaama & Sudenhuuto

2. kerros, pöytä 8

Koomalaama ja Sudenhuuto löytyvät saman pöydän takaa Desuconissa! Perinteisten tarrojen ja avaimenperien lisäksi pöydältämme löytyy esimerkiksi puisia magneetteja, puupinssejä ja avainkaulanauhoja. Lukuisten fandomien (Okami, Miku Hatsune, Golden Kamuy, Ghibli...) lisäksi edustettuna ovat mm. roolipelit ja erilaiset eläinhahmot. Uutena tuotteena löydät myös Okami-aiheisen bambuvartisen paperiviuhkan helpottamaan oloa helteessä!

https://www.instagram.com/anasudenhuuto/


Arara & Nana 

2. kerros, pöytä 9

Möm! Olemme kaksi digitaalisen taiteen harrastajaa joista toinen keskittyy lähinnä söpöjen tyttöjen piirtämiseen fanitaiteen muodossa ja toinen tarroihin ja originaali postikortteihin! Pöydältä löydät siis mm. printtejä, tarroja ja muuta pientä kivaa. Fanitaiteen aiheina mm. NieR, Guilty gear, Megaten, Mother, Persona 3, jne. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja selailemaan!

https://linktr.ee/ararartti


 

Gomimushi Illustration 

2. kerros, pöytä 10

Hi! I'm Gogomi, back from the UK to sell cute game and anime-inspired merch. I'll have new enamel and acrylic pins, liquid keychains, stationary, pins, prints and other items! Please look forward to it!

https://gomimushi.carrd.co/