Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Gen Urobuchi

Vuoden 2015 Desucon Frostbite -tapahtuman kunniavieraaksi saapuu käsikirjoittaja Gen Urobuchi.

Lue tärkeitä tietoja Gen Urobuchin ohjelmanumeroista!

Urobuchi aloitti käsikirjoittajan uransa tietokonepelien parissa, ja hän on sen jälkeen kynäillyt niin animesarjoja, visual noveleita, light noveleita kuin yhden kauden Kamen Rider -tokusatsusarjaakin. Ylivoimaisesti kuuluisin hänen kirjoittamistaan töistä on Shaft-studion vuoden 2011 taikatyttösarja Puella Magi Madoka Magica elokuvineen, ja hänet tunnetaan myös Psycho-Pass-animesta, Saya no uta -visual novelista sekä useista Fate/Zero-sarjoista.

Urobuchilla on hyvin synkkä ja traaginen tyyli, jonka ansiosta hän on saanut faneiltaan lempinimen "Urobutcher". Urobuchi ei kuitenkaan itse pidä töitään niin rankkoina kuin monet muut, sillä kaikista hänen hahmoistaan löytyy erilaisia heikkouksia, joita hän pyrkii tuomaan esiin. Hän antaa hahmoilleen usein harvinaisia ja luonteisiin nähden epätyypillisiä nimiä, jotta saisi fanit kiinnostumaan hahmoista ja jotta heistä olisi helpompi löytää tietoa Internetistä. Hän pitää jokaisessa hahmossaan yhden samankaltaisuuden itsensä kanssa, jotta ei erkaantuisi liian kauas hahmoistaan.

Urobuchin ammatillisia esikuvina ovat Ichiro Itano sekä Yosuke Kuroda, ja hän pitää myös kauhukirjailija Stephen Kingiä innoittajanaan. Urobuchi työstää parhaillaan heinäkuussa alkanutta mechasarjaa Aldnoah.Zero. Hän on käsikirjoittanut myös marraskuussa ensi-iltaan tulevan elokuvan Rakuen tsuihou -Expelled From Paradise, jossa ovat mukana myös aiemmin Desuconissa vierailleet Seiji Mizushima ja Tomoki Kyooda.

 

 

Urobuchin käsikirjoittamia teoksia

  • Puella Magi Madoka Magica (animesarja ja -elokuvia)
  • Psycho-Pass (animesarja)
  • Fate/Zero (light novel -sarja sekä animessa script supervisor)
  • Saya no uta (visual novel)
  • Gargantia on the Verdurous Planet (animesarja)
  • Rakuen tsuihou -Expelled From Paradise (anime-elokuva)
  • Kamen Rider Gaim (tokusatsusarja)

Lue lisää Urobuchista

Urobuchi Twitterissä - @butch_gen
Urobuchi Anime News Networkissa

Sangatsu Manga