Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Miitit

Koska Sibeliustalon Metsähallissa on harvoin tilaa suuremman porukan ajanviettoon, on Desucon Frostbitessä tänäkin vuonna mahdollista järjestää miittejä ravintola Lastun VIP-parvella.

VIP-parvelle mahtuu korkeintaan noin 30 miittiläistä. Parvelta löytyy istuinryhmiä, joita kuitenkin voi siirtää tarvittaessa. Tilassa ei kuitenkaan suositella leikittävän juoksuleikkejä. Kulku VIP-parvelle tapahtuu ravintola Lastun läpi, joten miittitiloihin on kuljettava rauhallisesti eikä juoksemista suvaita. Koska miittitila on samassa tilassa ravintolan kanssa, toivotaan kaikilta miittiä varaavilta sitoutumista hillittyihin äänenvoimakkuuksiin ja hyvään käytökseen. Parvi on pidettävä siistinä ja miitin aiheuttamat roskat on heitettävä roskakoriin.

Parvi

Perjantain vapaat miittiajat

19:30-21:00   Varattu (julkinen Odottemita-miitti, kiinnostuneet ovat tervetulleita)

21:00-22:30   Varattu (Kazoku-foorumin miitti, kiinnostuneet ovat tervetulleita)

Lauantain vapaat miittiajat

10:00-12:00  Varattu (One Piece -miitti, kiinnostuneet ovat tervetulleita)

12:00-14:00  Varattu (Pullip-miitti, kiinnostuneet ovat tervetulleita)

14:00-16:00  Varattu (brony.fi -foorumin miitti, kiinnostuneet ovat tervetulleita.  

17:30-19:00   Varattu (yksityinen miiitti)

19:30-21:00   Varattu (yksityinen miiitti)

21:00-23:00 Varattu (Gintama-fanimiitti, kiinnostuneet ovat tervetulleita)

Sunnuntain vapaat miittiajat

11:30-13:00  Varattu ("Jättiläisii Turpaan"-ryhmän Shingeki no Kyojin -fandub-miitti, kiinnostuneet ovat tervetulleita)

13:00-15:00  Varattu (yksityinen miiitti)

Virallisten aikojen ulkopuolelta on mahdollista varata miittitilaa, mutta näistä sovitaan aina erikseen. Kaksi vierekkäistä miittiaikaa on mahdollista yhdistää, jos kumpaankaan ei ole aiempia toiveita. Jos haluat miittisi olevan avoin kaikille conikävijöille ja tarvitset miitille mainostusta, ilmoita tästä miittivarauksen yhteydessä. Järjestämme mielellämme asian.

Kaikki miittiajat varataan "aikainen miitinvaraaja tilan nappaa" -periaatteella. Miittiaikatoiveita saattaa tulla paljon, joten kannattaa laittaa vastausmailiin ensisijainen aikatoive ja toissijainen aikatoive. Kaikki toiveet pyritään toteuttamaan. Miittivaraus suljetaan 1.2.2015 tai kunnes kaikki ajat on varattu. Miittiajat varataan osoitteesta Hoothoot@desucon.fi

Sangatsu Manga