Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Pelit

Käykö ohjelmasta toiseen juokseminen jo työstä? Rentoudu välillä erilaisten pelien merkeissä! Desucon Frostbitessa on monipuolinen pelitarjonta.

Pelisali

Kongressisiiven pelisalissa pääset kokemaan niin vanhat klassikot kuin kuumimmat uutuudetkin. Pelisalissa on tarjolla valikoima konsoleita ja pelejä kolmen vuosikymmenen ajalta. Tässä on oiva tilaisuus haastaa kaverisi ja ottaa selvää, kuka teistä on nopein kuski, kovin kombottaja tai taitavin tasohyppelijä!

Pelisalissa järjestetään lisäksi myös pienimuotoisia turnauksia, pelien speedruneja ja muuta mukavaa, joten kannattaa ehdottomasti käydä tasaisesti vilkuilemassa mitä salin henkilökunta on keksinyt ihmisten viihdykkeeksi.

Pelisali on auki koko tapahtuman ajan - myös ja erityisesti öisin.

 

Weiß Schwarz

Kiinnostaako korttipeli suosikkianimesi hahmoilla? - Silloin tämä pelipiste on sinulle! Tule Metsähallin yläparvelle tutustumaan Weiss Schwarz-keräilykorttipeliin. Ilmaisita kokeilupakkoja lainaksi sekä opastusta tarjolla. Pisteen tarjoaa Weiß Schwarz Suomi.

Vahvistetut lainattavat kokeilupakat:
-Angel Beats! RE:Edit
-Bakemonogatari
-Fate/Zero 
-Kill la Kill
-Mahou Shoujo Madoka Magica
-Hatsune Miku Project Diva f
-Sword Art Online
Ja mahdollisesti muitakin!

Lautapelit

Tule tutustumaan perinteisiin japanilaisiin peleihin Metsähallin kakkosparvelle! Helsingin yliopistollinen go-seura YliGo on tuonut paikalle go-settejä, ja seuran jäsenet perehdyttävät pelin saloihin lautapelipisteen aukioloaikoina. Tarjolla on myös mahjong-settejä vapaaseen pelailuun sekä tällä kertaa myös mahjong-automaattipöytä! Tervetuloa kokeilemaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelejä pelannut. Pelien opettajat ovat paikalla go- ja mahjong-parvella perjantaina klo 18-00, lauantaina 09-00 ja sunnuntaina 09-17. Yöksi pelit kerätään talteen, mutta voivat jatkua myöhäänkin jos vain innokkaita pelaajia riittää. 

Tanssi- ja rytmipelit

Tympiikö pelkkä kävely ja istuminen? Tule tutustumaan japanilaisiin rytmipeleihin Metsähallissa ja testaa samalla rytmitajusi ja koordinaatiokykysi.

Haasta itsesi Beatmania IIDX:n parissa tai pidä hauskaa läpsyttelemällä Pop´n Musicia, löydä sisäinen diskodiivasi tanssipelien parissa tai elä idolin elämää Vocaloidien tahtiin Project Divassa!

Tanssi- ja rytmipelit ovat pelattavissa avajaisista päättäjäisiin, poikkeuksena kuitenkin osa yöstä. Pelipisteet suljetaan klo 02 ja niille voi palata pitämään hauskaa taas klo 10 aamulla.

Beatmania IIDX

Konamin DJ-simulaattorilla nauttimaan rytmipelaamisesta DJ:n hengessä. Tämä haastava peli tarjoaa pelattavaksi paljon kaikenlaista elektronisen musiikin ystäville.

Beatmania

Peli on vaikeusasteeltaan hyvin jyrkkä, ja tarjoaa hiukan kuoppaisen tien aloittelijoille, mutta on erittäin palkitseva. Ota haaste vastaan! Peliohjaimena toimii ohjain seitsemällä napilla, sekä levarilla. Rytmipelien tapaan ideana painaa oikeaa nappia musiikin tahtiin. Mikä erottaa tämän pelin muista on se, että myös levari toimii näppäimenä. 

Pop ’n’ Music

Pop 'n' Music

Peliä pelataan kookkaalla 9-nappisella ohjaimella, mutta jos tämä tuntuu liian suurelta palalta purra kerralla, peliä voi pelata myös käyttäen viittä nappia.

Jos olo käy yksinäiseksi, pelistä voi myös nauttia kaverin kanssa, jolloin kumpikin pelaaja käyttää kolmea nappia kerralla taistellen toisiaan vastaan.¨

Jos kaipaat kirjavan valikoiman musiikkia, Pop ’n’ Music on peli sinulle!

Tämä pelisarja tarjoaa paljon erilaisia kokemuksia monenlaisten musiikkigenrejen rajoilta, josta varmasti jokainen löytää itselleen jotain. Peli sisältää hyvin laajan skaalan haastetta, mutta soveltuu myös erittäin hyvin aloittelijoille.

Project Diva

Oletko joskus millaista olisi olla yksi Vocaloideista? Nyt on mahdollisuus päästä kokemaan se! 

Project Diva

Project Diva tarjoaa lukuisia Vocaloideilta tuttuja kappaleita hienojen musiikkivideoiden kera. Peliä pelataan käyttäen PS3:n perusohjainta. 

Tämä peli soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille, mutta tarjoaa myös haastetta kokeneille rytmipelaajille. 

 

 

 

 

Sangatsu Manga