Frostbiten ohjelmalehti julki!

Kirjoittanut
Ana

Desucon Frostbiten ohjelmalehti on valmis ja julkaisemme sen nyt! Ohjelmalehteen on hyvä tutustua ennen tapahtumaa, jotta sieltä löytää tapahtumassa nopeasti tarvitsemansa tiedot. Ohjelmalehti löytyy katseltavaksi osoitteesta https://desucon.fi/media/uploads/ohjelmalehti/desucon_frostbite2017_ohjelmalehti_nettiin.pdf .

Ohjelmalehteä jaetaan Desuconeissa tapahtuman kävijöille ilmaiseksi. Yleensä perjantaina ja lauantaina lehteä on vielä hyvin saatavilla, mutta sunnuntaina lehden painos saattaa olla loppunut. Omansa kannattaakin siis hakea ajoissa ja pitää siitä huolta läpi tapahtuman.

Kommentit

Anonyymi
Ohjelmalehden sivulla 4 on väärät päivämäärät.
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Kiitoksia huomiosta! Näitä ja muita mokia on korjailtu ohjelmalehdestä useita ja versio on nyt päivitetty uuteen.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!