DJ Genki Hikota Frostin kunniavieraaksi!

Kirjoittanut
ka-ke

Desucon Frostbite 2018 saa toiseksi kunniavieraakseen DJ Genkinä tunnetun musiikin tuottaja Genki Hikotan!

Vuonna 2009 musiikkiuransa aloittanut Genki Hikota keskittyy tuotannossaan klubimusiikkiin, ja tekee aktiivisesti yhteistyötä tanssi- ja musiikkipelien kanssa. Muun muassa useat KONAMIn musiikkipelit, Ray, Konomi Suzuki, Up Up Girls (Kakko Kari) ja Wataru Hatano ovat olleet yhteistyössä DJ Genkin kanssa. Hänen musiikkiaan on kuultu viimeaikoina myös animeiden alku- ja loppuvideoissa, joista esimerkkeinä Yuri!!! on Ice -loppuvideon You Only Live Once ja Hitorijime My Hero alkuvideon Heart Signal.

Iltabileissä järjestettävän keikkansa lisäksi DJ Genkin voi nähdä rytmipelien ääreltä, sillä hän ei ainoastaan tuota pelien kappaleita, vaan on itsekin taidokas Beatmania IIDX pelaaja. Tätä energistä musamiestä et tahdo missata!

Lisää DJ Genkistä hänen vierassivuiltansa.

 

Kommentit

Anonyymi
the hype is real
Anonyymi
Mitenköhän paljon DJ Genkin soittamista tuutte rajoittamaan?

Tunnetusti Desupiireissä ei nopeammasta tanssimusiikista pidetä, ja Genkin tuotanto kun kerran on kokonaan happy hardcorea, ankempaa tanssimusiikkia muutamia anime-kappaleita lukuunottamatta.

Pettymys tulee olemaan iso jos DJ Genkiä rajoitetaan soittamasta sitä mistä hänet tunnetaan koska "Desuconin iltabileiden musiikin pääpaino on anime". Sitten ootte valinnu väärän esiintyjän...
Anonyymi
Mistä teitä happy tree friendsejä oikein tulee jotka lähtee aina tyhmimmästä oletuksesta? Kai se nyt soittaa, mitä haluaa soittaa, jos ohjaajakin saa soittas iltabileissä mitä ite tykkää...
Anonyymi
"Pyydetään ulkomailta artisti soittamaan sellaista musiikkia, mistä häntä ei tunneta.". Sama jos pyytäisi metallibändin soittamaan humppaa, koska yleisö ei tykkää metallista.

Mitä nähny iltabileissä, "pääkävijäkunta" Desuissa ei pidä nopeammasta tai rankemmasta tanssimusasta, DJ Genki taas on juurikin sitä. Ristiriitaista. Vai YoI! hypen takiako sitä pyydettiin?
NEKA
Tempo reippaasti vaan nousuun ja hiki pinnalle, reivit takasin Desuun! ^^ Amatöörit voi mennä nukkumaan jos ei kelpaa.
Teppo "Isperia" Suominen
DJ:t saavat kasata settinsä oman tyylinsä ja tahtonsa mukaan, aivan kuten ennenkin. DJ Genki tulee siis soittamaan setin, joka on hänen itsensä Desuconiin luoma ilman järjestäjiemme aiheeseen puuttumista, aivan kuten aiemmatkin DJ:t ovat soittaneet oman halunsa ja tyylinsä mukaista musiikkia.

Se, mitä DJ Genkin setistä tulee, nähdään tammikuussa, mutta itse ainakin toivon vähän sykettä ja meininkiä. Iltabileissä nähdään!

Teppo 'Isperia' Suominen
Art Director, Desucon

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!