DJ Genki Hikota Frostin kunniavieraaksi!

Desucon Frostbite 2018 saa toiseksi kunniavieraakseen DJ Genkinä tunnetun musiikin tuottaja Genki Hikotan!

Vuonna 2009 musiikkiuransa aloittanut Genki Hikota keskittyy tuotannossaan klubimusiikkiin, ja tekee aktiivisesti yhteistyötä tanssi- ja musiikkipelien kanssa. Muun muassa useat KONAMIn musiikkipelit, Ray, Konomi Suzuki, Up Up Girls (Kakko Kari) ja Wataru Hatano ovat olleet yhteistyössä DJ Genkin kanssa. Hänen musiikkiaan on kuultu viimeaikoina myös animeiden alku- ja loppuvideoissa, joista esimerkkeinä Yuri!!! on Ice -loppuvideon You Only Live Once ja Hitorijime My Hero alkuvideon Heart Signal.

Iltabileissä järjestettävän keikkansa lisäksi DJ Genkin voi nähdä rytmipelien ääreltä, sillä hän ei ainoastaan tuota pelien kappaleita, vaan on itsekin taidokas Beatmania IIDX pelaaja. Tätä energistä musamiestä et tahdo missata!

Lisää DJ Genkistä hänen vierassivuiltansa.

 


Kommentit

the hype is real

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!
Naamiojänis