Desucon Frostbiten 2018 liput ovat nyt myynnissä

Kirjoittanut
ObD

Desucon Frostbiten liput ovat ilmestyneet Desukauppaan. Liput ovat koko viikonlopun rannekkeita joiden hinta on 29 €, ja niitä saa vain Desuconin verkkokaupasta. Voit myös tutustua tarkemmin ohjeisiin lippujen ostosta sivujemme Lipunmyynti-osiosta, josta löydät myös kaupan ehdot. Kaupan ehdot koskevat sekä lippuja että lattiamajoituspaikkoja.

Majoituspaikat on varattavissa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Voit tutustua Desucon Frostbiten 2018 ohjelmakarttaan tarkemmin täällä ja kunniavieraaseen täällä. Toinen kunniavieras julkaistaan lähipäivinä.

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Muistathan, että tarvitset voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen päästäksesi tapahtumaan.

Kuva: Katariina Ihalainen

Kommentit

tiinatupuna@hotmail.com
Moi! Ostin Frostin lipun eilen kaupan avauduttua jotakuinkin klo 18:02. Ei ole vieläkään tullut sähköpostiin, vaikka näkyy desuprofiilin ostoksissa ja rahat lähteneet. Onhan asia kunnossa?
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Mikäli tilaus näkyy Desuprofiilin ostoksissa, ei asiassa ole minkäänlaista huolta. Saat lipun haettua myös sitä kautta ja tallennettua vaikka koneellesi halutessasi.

Sähköpostiosoitteesi kertookin asian laidan, eli valitettavasti Hotmail-osoitteisiin postien välitys tuntuu epäonnistuvan vähän joka paikasta, niin Desuconin kuin Traconin ja muidenkin lipunmyynnissä. On mahdollista että tuo lippuviesti löytyy roskapostistasi eli kannattaa se vielä tarkistaa. Mikäli noita posteja ei näy ja haluat ehdottomasti lipun myös sähköpostiisi, olethan yhteydessä meihin osoitteella myynti@desucon.fi niin laitamme lipun tulemaan uudestaan.
tiinatupuna@hotmail.com
Jee. Mobiililla ei näkynyt latausmahdollisuutta ostos-puolella, mutta selaimella kyllä. Kiitti!
tiinatupuna@hotmail.com
Kiitos! T. Noob xD

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!