Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Iltabileet

2020 Frostbite Iltabileet tuo lavalle paljon tuttua, mutta entistäkin kokeneempana ja kimmeltävämpänä! Ainoa totuus on palautteemme Desuyleisölta ja tänäkin vuonna toivomme yltävämme tähtiin! \(★ω★)/

Vanhojen kunnon DJ -lahjakkuuksien lisäksi lavalla nähdään jälleen tanssiryhmiä, mutta tällä kertaa hurjalla collabilla! Livebändikiintiöstä pitää kiinni viime kesänä hyvän palautteen saanut HotAnimeBoyz, joka palaa lavalle reippaammalla setillä. Uutena tulokkaana biittejä pyörittää yömyöhään Neon Pantsu Punx tuoden tanssilattialle “kovimmat biitit Neo-Tokyon energisimmiltä klubeilta ja savuisimmilta kujilta!

Iltabileet tapahtuu tuttuun tapaan Musaklubi Möysässä, Hämeenkatu 16, 15110 LAHTI. Etäisyys rautatieasemalta 650 metriä, kauppatorilta 170 metriä. Sisään pääsee tapahtuman rannekkeella sekä henkilöllisyystodistuksella. 

 

25.1. AIKATAULU:

20:00 Ovet avataan
20:30 BLNQ
21:30 HotAnimeBoyz
22:30 DJ Yukata & Movestache
23:00 Collision, Anlimited, Movestache, DJ Yukata: FROSTBUSTERS – Mega dance/DJ collab
23:30 Movestache & DJ Yukata
00:30 THMZ
01:30 Kehveli & Rustoga
02:30 Neon Pantsu Punx
03:30 Bileet sammuu

Aikatauluun voi tulla muutoksia ja niistä ilmoitetaan tällä sivulla.

 

20:30 - 21:30 BLNQ

Blank palaa jälleen tanssittamaan desukansaa anime ja pelimusiikin kera! Energisiä openingeja, koskettavia endingejä, nostattavia hyperalleja ja kylkimyyryllinen eurobeatia - laatutamppaustakuulla! 

 

21:30 - 22:30 HotAnimeBoyz

HotAnimeBoyz saapuu jälleen nostattamaan Desun iltabileiden power levelit kohti yhdeksäätuhatta ja sen yli! Tulkaa mukaan muuttumaan tähän leikkiin hurjimpaan, jossa vanhat animeklassikot ja muutama uudempi tulokas saavat HABZ-twistin.

 

22:30 - 00:30 DJ Yukata & Movestache
23:00 - 23:30 Collision, Anlimited, Movestache, DJ Yukata: FROSTBUSTERS – Mega dance/DJ CollabFrostin jääpuikot sulattamaan älyttömän kuuma megacollab setti. Luvassa on tanssia, musiikkia ja tanssimusiikkia Movestachen, Yukatan sekä kahden tanssiryhmän, Collisionin ja Anlimitedin puhtaalla energialla siivittämänä. Kahden tunnin settiin sisältyy 30min tanssicollab ja 1,5h back to back DJ tykitystä!

 

00:30 - 01:30 THMZ

Moshimoshi, tässä desun isoin basic bitch. Mun piti aluks soittaa hyakupaasento (100%) töhömusaa, mut jonkun bad applen looppaaminen käy aika nopeesti tylsäks. Joten vedetään vaan E N I M M Ä K S E E N töhömusaa!

 

01:30 - 02:30 DJ Kehveli & Rustoga

Energinen duo DJ kehveli ja VJ rustoga räjäyttävät frostbiten bileet anime- ja pelimusa remixeilla. Eikun siis juomaa koneistoon ja tanssilattialle bailaamaan (edited)

02:30 - 03:30 Neon Pantsu Punx


Neon Pantsu Punx tuo tanssilattialle kovimmat biitit Neo-Tokyon energisimmiltä klubeilta ja savuisimmilta kujilta! Vuonna 2018 perustettu duo tarjoilee hellittämättömän energistä, uniikkia, useimmiten söpöä ja harvemmin vakavaa hardcore-pohjaista soundia neonvalojen, kissankorvien ja supernopeiden tanssipelien maailmasta  ~.^

 

03:30 Ulos! :3 

 

Ota yhteyttä:

Kiinnostunut iltabileistä muuten vain vai haluatko esiintymään tulevaisuudessa? Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla yhteydessä heittämällä mailia iltabileet@desucon.fi. Myös hihasta voi tulla nykäisemään, jos vain saat kiinni! Vaikka olisit hakenut aikaisemmin tuloksetta, se ei missään tapauksessa tarkoita, etteikö kannattaisi hakea uudelleen tai tulla ihan vain jutustelemaan suunnitelmista!