Cosplay

Cosplay on Desucon Frostbitessa sallittua, mutta ei tietenkään pakollista! Olet tervetullut nauttimaan ikimuistoisesta viikonlopusta Sibeliustalolla, olit sitten ihan tavallisissa vaatteissa tai minkä tahansa fandomin cosplayssa!

Cosplaykilpailut:

European Cosplay Gathering-karsinta:

European Cosplay Gathering-karsinta järjestetään tuttuun tapaan myös Frostbitessa keväällä 2020. Ilmoittautuminen kisaan on päättynyt. ECG-karsintojen voittajat pääsevät edustamaan Suomea kilpailun finaaleihin Ranskaan Japan Expoon kesällä 2020. Ennen kuin ilmoittaudut lukaisethan läpi ECG-karsintojen säännöt ja kysythän mikäli jokin asia on epäselvää. Cosplayvastaava Tessa vastailee kaikkiin kysymyksiin osoitteessa cosplay@desucon.fi


Kuva: Jenni Suominen

Ilmoittautuminen hoidetaan vapaamuotoisella portfoliolla, jonka voit lähettää osoitteeseen cosplay@desucon.fi. Kerro portfoliossa karsintapuvustasi ja esityksestäsi, sekä hieman asun tekoprosessista. Portfolio voi olla esimerkiksi dokumentti, powerpoint-esitys tai vaikkapa verkkosivu. Laita myös kaikki mahdolliset kuvat mukaan portfolioon! 

Ilmoittautuminen kisaan on nyt päättynyt. Ilmoittautumisesta tulee kuittaus sähköpostiin muutaman vuorokauden kuluessa.

Karsintaan osallistujia ei valita ilmoittautumisjärjestyksessä, vaan mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin karsintaan voidaan ottaa osallistujia, raati valitsee portfolioiden pohjalta kisaan sopivimmat osallistujat. Täytäthän ilmoittautumisen siis huolellisesti ja ajan kanssa! Kisaan päässeet varmistetaan viimeistään sunnuntaina 3.11..

Hall cosplaykilpailu:

Ilmoittautuminen Hall cospaykilpailuun tapahtuu vasta tapahtumassa.
Lisätietoja Hall cosplaykilpailusta ja sen säännöistä lähempänä tapahtumaa.

Jenni Suominen
Kuva: Jenni Suominen

Kaikissa cosplayhin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä cosplayvastaavaan osoitteeseen cosplay@desucon.fi.

Kisojen lisäksi:

Cosplaykilpailujen lisäksi Desucon Frostbitessa kuvauspiste palvelee tuttuun tapaan toisessa kerroksessa, jossa oman cosplayasunsa voi käydä ikuistamassa. Kaikille pukuilijoille tarkoitetut pukuhuoneet löytyvät myös toisesta kerroksesta.