DesuCord on pian täällä! Hetkinen, siis mikä?!

Kirjoittanut
Chianne

Pakkasterveiset!

Viimeisen vuoden ajan poikkeuksellinen ajanjakso on saattanut tehdä kohtaamisesta harmillisen hankalaa. Mieli on voinut olla maassa, kun conikavereita ei kohtaa samaan tapaan kuin ennen. Ikävöimme varmasti kaikki sitä kun rupattelun pystyi aloittamaan pienellä kynnyksellä lipunvaihdossa, pelihuoneessa, Lastun lämpöisen lounaan äärellä, iltabileissä..

Huolet sikseen - meillä olisi ratkaisuehdotus! Jotta virtuaalinenkin con-elämys olisi mahdollisimman sosiaalinen, haluamme yhdistää keskustelun saman kanavan alle ja pitää huolta siitä että conikansalla olisi mahdollisuus törmäillä vanhoihin tuttuihin ja uusiin tuttavuuksiin samankaltaisten kiinnostuksen kohteiden parista. 

Pidämme pystyssä Desuconin ikiomaa Discord-serveriä DesuCordia torstaista 28.1. klo 18 maanantaihin 1.2. klo 21 saakka, jonka jälkeen kanava suljetaan yleisöltä. Liittymislinkki julkaistaan myös torstaina - seuraa tiedotustamme Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa.

Liity siis mukaan hypettämään ohjelmaa reaaliajassa ja rupattelemaan vapaasti muiden conittajien kanssa mistä tahansa maan ja taivaan väliltä iloisessa conifiiliksessä!

 Odotamme innokkaasti teitä kaikkia DesuCordiin! <3

© 2015 Erik Siekkinen

Kommentit

kavelija
Tuota noin, missä se varsinainen ohjelma on?
corbin
Hei!

Desucon Frostbiten ohjelmakattauksen löydät täältä: https://desucon.fi/frostbite2021/desucon-frostbite-online-ohjelma/ Puhe- ja kunniavierasohjelma lähetetään livestreamina Youtuben kautta. Linkki striimiin ilmestyy sivuille ja sosiaaliseen mediaan ennen lähetystä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!