Kiitos Desucon Frostbitesta!

Kirjoittanut
corbin

Jälleen yksi Desucon Frostbite-viikonloppu on tullut nyt päätökseensä. Viikonlopun aikana olemme päässeet nauttimaan kaikesta siitä mikä tekee Desusta Desun, eli laadukkaasta puheohjelmasta, kovista kunniavieraista, cosplaysta, tanssista, musiikista ja AMV-kisoista.

Kiitokset kaikille viikonlopun ohjelmaa katsoneille, sitä kommentoineille ja ihan vain mukana henganneille! 

Vastaathan palautekyselyyn, jotta voimme tehdä seuraavasta tapahtumasta entistäkin paremman!

Palautekyselyyn pääset tästä!

 

Kiitämme myös kunniavieraitamme Taichi Shishidoa ja Kunihiko Inabaa, ohjelmanpitäjiä, esiintyjiä, kunniavierastiimiä, studiokuutteja, kaikkia kisoihin osallistuneita, Hideyuki Shimaa, Twin Engine Inc., Geno Studio Inc., Studio Colorido Co. Ltd., NeoNya!!Partya, AMV.fi:tä, Pahalammen Verkkoja, Säätöyhteisö B2 ry:tä, Tammer Brands oy:tä, Tracon ry:tä, Assembly Organizingia ja studion varajuontaja Sven-haita (joka ei valitettavasti päässyt koskaan juontamaan).

DesuCord eli Desuconin Discord on auki vielä huomiseen maanantaihin 1.2. kello 21:00 asti. 

Kuvat: minapamina

 

Nähdään taas seuraavassa Desutapahtumassa! ♥

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!