Frostbiten lauantai-ilta on täynnä musiikkia

Kirjoittanut
Kalosmax

Desucon Frostbite tuo bileet kotiisi!

Tälläkin kertaa Desucon järjestää bilestriimin yhteistyössä Neonya!! Partyn kanssa. Bilestriimiä pääset seuraamaan lauantaina klo 20.00 alkaen osoitteessa twitch.tv/neonyaparty Voit siis käydä jo ennakkoon tutustumassa missä biletaiat tapahtuu!

DESUCONLINE FROSTBITE ILTABILESTREAM

20.00 Dj Weeaboomer & Vj Rustoga
21.00 Dj Tabbels
22.00 Dj Movestache
23.00 Dj Yukata
24.00 Dj BLNQ


Mukana tänä talvena soittamassa ovat:

DJ BLNQ

Nimestään huolimatta jo kolmatta vuotta mukana olleen DJ BLNQ:n setit eivät ole tanssilattiaa tyhjäksi jättäneet - Kaverin repertuaari venyy helposti yli kahteensataan BPM:ään tarvittaessa, ja tyylillinen exploraatio seilaa elektronisen katalogin laidasta laitaan. Tämän vuoksi meillä on ilo toivottaa Blankku jälleen iltabilelauteille viihdyttämään ja tuomaan useammassakin kodissa bileet sohvalta ylös olkkarin lattialle! DJ BLNQ:lla on plussansa ja miinuksensa. Kuva: Twitter @BLNQMUSIC

DJ Weeaboomer & VJ Rustoga

Desuconlinen kesäloungessa meitä bingomeiningeillä ilahduttanut vanh- kypsempään ikään ehtinyt DJ Weeaboomer joutuu tänä vuonna tosipaikan eteen, kun nuori ja energinen VJ Rustoga lyöttäytyy hänen kanssaan saman pöydän äärelle. Luvassa taas vähintään kymmenen vuotta vanhaa animemusiiikkia nostalgiafiiliksillä ja ehkä tällä kertaa asiaankuuluvilla visuaaleillakin!DJ Weeaboomer
DJ Weeaboomer tai hänen logonsa. Kuva: Twitter @DjWeeaboomer

DJ Tabbels

Kesällä kuvainnollisen pankin aloitussetillään räjäyttänyt DJ Tabbels palaa viihdyttämään Frostbiten lauantai-iltaan! Tämä Egoistiakin ihannoiva tuore DJ on löytänyt omaan tyyliinsä animeremixeistä sopivaa menoa jota luovasti yhdistelemällä remixaamattomiin versioihin mies on vakiinnutanut paikkansa animeskenen DJ-menossa vielä pitkäksi aikaa. Tule todistamaan miten tarina jatkuu! 


DJ Tabbels saatetaan nähdä hieman tarkempana versiona iltabilestriimissä. Kuva: Twitter @tabbelss 

DJ Movestache

Not dead yet! Desuconin pitkäikäisin DJ Movestache palaa paikkaamaan pois jäänyttä DJ Kehveliä vielä yhden illan ajaksi. Listalla löytyy tuttuun tapaan animeremixejä, japanihtavaa elektromeininkiä ja ehkäpä jokunen vanha meemukin mahtuu vielä konkarin matkaan.


DJ Movestachen meininkejä on ehditty jo hetki seuraillakin. Kuva: Mikael Peltomaa

DJ Yukata

Desun oma DJ-prodigy, pukeutumistyylistäänkin tunnettu DJ Yukata on taas valmistellut kaikessa hiljaisuudessa meille korviahivelevää audiokarkkia setillisen verran. Kaverin otteet ovat koventuneet omien animeteemaisten mashuppien muodossa viimeisen vuoden aikana, mutta mikä lienee tämän illan saldo niiden esittelyssä? Sehän selviää vain yhdellä tavalla - tule kuulolle!

DJ Yukata
DJ Yukata ja hänen yukatansa. Kuva: Twitter @DjYukata

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!