Desucon Frostbiten 2024 työvoima-, ohjelma- ja taidekujahaut on avattu!

Kirjoittanut
Isperia

Otsikko kertookin tärkeimmän: Frostbite 2024 on tulossa, ja tapahtuman ensimmäiset haut ovat auenneet!

Kuva: Mira Ojamo

Työvoimaksi

Voit hakea vapaaehtoiseksi tapahtumaan Kompassissa!

Jos haluat työskennellä vapaaehtoisena Desucon Frostbitessä, suuntaa pikimmiten Kompassiin! Vapaaehtoisia haetaan 11.9. klo 19 alkaen, ja haku päättyy 15.10., ja valinnoista tiedotetaan kaikille hakeneille 1.11. mennessä.

Lisätietoa vapaaehtoisena toimimisesta saat infosivultamme.

Ohjelmanpitäjäksi

Ohjelmahaku on myös auki! Desuconin keskiössä on aina ollut harrastajien toisilleen tekemä ja pitämä, laadukas ohjelma, ja tarvitsemme joka tapahtumassa tietenkin ohjelmalle myös pitäjiä.

Voit hakea ohjelmanpitäjäksi lähettämällä ideasi sähköpostitse osoitteeseen ohjelma@desucon.fi. Kaikkiin viesteihin vastataan.

Jos sinulla on siis jokin animeen, mangaan tai muihin Desuconin aihepiireihin liittyvä ohjelma, tarjoa sitä ihmeessä meille. Desuconit ovat pääasiallisesti 18-35 -vuotiaille harrastajille suunnattu animeen ja mangaan keskittynyt tapahtuma, on tietenkin suotavaa että aiheesi käsittelee tai vähintäänkin sivuaa näitä ilmiöitä tai on muutoin niihin rinnastettavissa vaikkapa oheisilmiöiden kautta. 

Ohjelma jakautuu karkeasti puheohjelmaan ja osallistavaan ohjelmaan. Puheohjelma on klassisempaa luento- tai paneelityyppistä sisältöä, jossa yksi tai muutama ohjelmanpitäjä kertovat yleisölle aiheesta: vaikka Osallistava ohjelma voi olla esimerkiksi paja-, keskustelupiiri- tai kilpailuohjelmaa, jossa osallistujat pääsevät tekemään tai kokemaan mukana.

Ohjelmakarttaa täytetään jatkuvasti kun saamme hyviä tarjouksia, eli hakemalla aiemmin saat varmemmin paikan. Tavoitteemme on, että ohjelmakartta on valmis ja kaikkiin tarjouksiin vastattu lipunmyynnin alkuun mennessä. Tarjous kannattaa myös laittaa tulemaan aiemmin kuin myöhemmin, sillä kartta voi tulla täyteen nopeastikin, jos saamme paljon hyviä tarjouksia!

Hae siis ohjelmanpitäjäksi sähköpostitse ja kerro ohjelmaideastasi lisää: ohjelma@desucon.fi.

Taidekujalle

Taidekujahaku on auki 11.9. klo 19 alkaen ja päättyy 1.10. klo 23:59! Koska tapahtumamme on k-18, edellytämme myös kaikilta taiteilijoilta vähintään kahdeksantoista vuoden ikää. Taidekujan myyjäksi voit hakea joko lauantaille (30€) tai sunnuntaille (20€). Samaa kujapöytää voi hakea yksin tai max. 3 henkilön ryhmässä. Taidekujapöydän hinta ei sisällä tapahtumaranneketta vaan rannekkeen hinta lisätään lopulliseen summaan.

Taidekujan aukioloajat tapahtumassa: 
Lauantai 10:00-18:00
Sunnuntai 10:00-16:00

Ilmoittaudu taidekujalle tästä. Lomakkeen täyttäminen edellyttää Desuprofiilin luomista.

Tutustu hakijoiden tueksi tehtyyn esimerkkiportfolioon tästä.

Kaikille kujalle hakeneille ilmoitetaan haun tuloksista 1.11. klo 23:59 mennessä.

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa hausta, ole yhteydessä taidekujavastaavaan osoitteessa taidekuja@desucon.fi

Kommentit

Anonyymi
hei noi paitojen kokotaulukot vie error sivulle

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!