Desuloungen ohjelmakartan esittely

Kirjoittanut
ObD

Desuloungen ohjelma on nyt kokonaisuudessaan julki.

Missä ja milloin

Desulounge järjestetään Sibeliustalon ravintola Lastussa perjantai-iltana klo 19:00 alkaen.

Ohjelma

19:00 - Desulounge on avattu.

19:15 - Haluatko Desunääriksi? 2.0
Reea "Reettis" Kotka
Kesältä tuttu tietovisa palaa loungeen! Desumaiset kysymykset testaavat kävijöiden nippelitietoa Desuconin historiasta, aihealueina voi olla vastassa mitä vain esimerkiksi kunniavieraista, meidokahvilasta tai menneiden vuosien ohjelmakattauksesta. Osallistua voi 1-3 hengen joukkueissa, visaan ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Milloin vedestä tuli liian kylmää? Tiedä, arvaa tai kilauta kumikanalle!

20:00 - JAZZ GENESIS DESUNGELION
Livemusiikki valtaa loungen! Tule nauttimaan animetunnareista, niin ikivihreistä klassikoista, kuin uunituoreista hiteistäkin - suomeksi sanoitettuna! Nappaa kaveri kainaloon ja istukaa ystävyyden voimin drinkkien äärelle. Edessänne on tuhansien tunteiden tunnarintäyteinen seikkailu! Animemusiikin eeppisyyden salaisuus piileekin sen jazzahtavassa soinnissa - tietenkin!

21:00 - NordicMuse - After Hours
Idolikattausta tulisemmalla twistillä!
Mitä syntyy, kun yhdistetään myöhäisillan Desulounge, idolitytyt ja burleski? Luultavasti jotain ennennäkemätöntä, jota et halua missata. Pohjoinen idoliryhmä NordicMuse nähdään tarjoilemassa Frostbitessa illan hämärtyessä hieman aikuisempaa viihdettä. Vaihdetaan tyllihameet sukkanauhoihin ja pidetään yhdessä hauskaa!~

22:00 - DJ OSC HOOD
Kohmeisen Vesijärven jäät vaihtuvat ilta-auringossa kimmeltävään hiekkarantaan, kun DJ OSC HOOD herättää henkiin Japanin cooleimmat vibat. Stereoista soivat nousevan auringon maan hittigenret vuosikymmenten varrelta: city pop ja disko, boogie ja funk.

00:00 - Desulounge on suljettu

Käy lukemassa lisää Desuloungesta ja sen ohjelmasta täällä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!