Sivustoa uusittu

Kirjoittanut
Tsubasa

Olemme päivittäneet sivustoamme uudella ulkoasulla ja muuttaneet samalla sen sisällön jaottelua. Vanha sivusto oli suunniteltu alkujaan huomattavasti suppeamman conin tarpeisiin, joten sen sivurakenne kävi valitettavan epätasapainoiseksi tapahtuman sisällön monipuolistuessa.

Kaikki se mikä oli ennen Tapahtuma-osiossa jaoteltu nyt osioiden Kävijälle ja Tapahtuma alle sisällön mukaan. Kokonaan uusia sivuja on kolme: Sponsoriksi, Medialle ja Historia. Jatkossa linkit vanhojen conien nettisivuversioihin tulevat löytymään viimeisimmältä.

Emme jätä uudistusta kuitenkaan vain pintaremonttiin. Syksyn aikana sivustoon tullaan liittämään profiilijärjestelmä, jonka pitäisi helpottaa kävijöiden sivuston käyttöä huomattavasti. Näin ollen jatkossa esimerkiksi lipun ostoa, vänkäriksi ilmoittautumista tai majoituspaikan varaamista varten ei tarvitse enää täyttää miljoonaa eri lomaketta.

Kommentointi ei ole sallittua.