Desuconin sivusto uudistui!

Kirjoittanut
Ana

Aprillihumusta huolimatta osa ennätti huomaamaan uuden sivustommekin samantien!

Desuconin sivustoa on uudistettu intensiivisen kehitysjakson aikana ja uuden ulkoasun ohella näkyvimpänä uudistuksena on DesuProfiili, josta kerromme tarkemmin heti huhtikuun toisen päivän sarastaessa.

Muita uudistuksia ovat mm. parempi historia. Vanhojen Desuconien sivustot jäävät nyt omille alasivustoilleen ja niin vanhat ohjelmakartat kuin muukin informaatio löytyy samalla osoitteella vielä vuosienkin päästä. Kerromme uudistusprojektistakin enemmän blogissamme heti kunhan uudistuksen ensipöly on laskeutunut.

Sivuston kehitys ei suinkaan jää tähän vaan mm. parempaa selainkoon tukea on luvassa (yritähän muuttaa selaimesi leveyttä). Nyt haluaisimme kuitenkin jo kuulla mitä mieltä Sinä olet uudistuksesta (niin sivustosta kuin Dn-marketistakin!). Voit kertoa tarkemmin allaolevissa kommenteissa! Jos tahdot tehdä sen nimimerkilläsi, rekisteröi itsellesi ensin DesuProfiili. Jos asiat epäilyttää ja tahdot DesuProfiilista selvyyden jo ennen keskiviikkoa, löydät järjestelmän rekisteriselosteen täältä. Tervetuloa keskustelemaan ja kommentoimaan!

Kommentit

fuzzfas
nyanpasu
oskari14
Näiden eri osioiden asettelu kapeammalle sivulle on kyllä ihan hyvässä järjestyksessä, mutta aihepiiriin kuuluvaa kurssia suorittavana pitää kyllä valittaa parista asiasta:
- Sponsori-bannerit leviävät kapealla sivulla käsiin
- Sangatsu Mangan kohdalla ei näy logoa
- Vasen sivupalkki häviää kokonaan leveän ja kapean sivukoon välivaiheilla
- Eri tapahtumille tarkoitetuilla sivuilla on sama väriteema
- Etusivulta ei heti näy tapahtumalle tarkoitettuja päiviä
- Jus-Sikarit on liian kalliita
Muuten näyttää ihan mukiinmenevältä päivitykseltä tämä uusi sivusto =)
Hewene
Erittäin jees, mutta onko uutisia mahdollista lukea muuta kuin vain ja ainostaan etusivun kautta? Myös kuvauspalvelusta olisi erittäin ihana&tärkeää olla maininta Tapahtuma-otsikon alla.
Hewene
Erittäin jees, mutta onko uutisia mahdollista lukea muuta kuin vain ja ainostaan etusivun kautta? Myös kuvauspalvelusta olisi erittäin ihana&tärkeää olla maininta Tapahtuma-otsikon alla.
Emma "Nimu" Helenius
Nyt kiinnostaa mitä kivaa Helsingissä ja Turussa on vai miksi KcS sydän HKI & TKU? :D

Mutta niin, ihanaa että nämä sivut vihdoin uudistuivat! Aprillipilan kohdalla kaikkein pahin pila ois ollut jos ois lupailtu sivu-uudistuksia mutta mitään ei olisi tullut. ^^"

Vähän tosin vielä upuu, itselläni ainakin anonyymikommentointi on joko todella hidasta tai ei toimi. Samoin komppaisin oskari14:sta siinä että conien päivämäärät olisi kivempi näkyä paremmin ja eri tapahtumilla voisi olla eri värimaailma. Samoin ajankohtaista -jutut on edelleen vaikea löytää ja ainakaan itse en koskaan muista onko jokin juttu tullut ajankohtaista-osioon vai blogiin ja joudun sitten käymään molemmat läpi... (Saatika sitten kun ajankohtaista-osiot tuntuvat olevan tapahtumillakin erit... etsi siinä sitten joku muutama kuukautta vanha uutinen :D)

Mutta itse tykkään myös tästä DesuProfiilista, mutta myös anonyymiudesta! Kerrankin saadaan kunnon nyymeja. :'D (Vaikka sen käytettävyydestä nyt vähän valittaisin kun ei tosiaan kommentointi tuntunut toimivan, vai tarkistatteko kaikki anonyymit kommentit?)

Samoin ehkäpä muutosten myötä olisi mahdollista nähdä työhakemuksensa niiden lähettämisen jälkeenkin? Ollut vähän häiritsevää kun ei ole voinut mistään tietää varmasti tuliko se hakemus nyt lähetettyä vai ei...
Aarni "AKX" Koskela
Nyt muuten toimii nyymikommentointikin. Voi olla että unohdin captcha-kentän kokonaan templatesta...
Aarni "AKX" Koskela
oskari14, Hewene, Nimu:

Kiitos huomioista, paikkaillaan näitä tässä lähipäivinä. Esmes eriväriset sivustot ovat jo työn alla (ja kuuluivat alkuperäiseen suunnitelmaan -- päätös deployata uusi sivusto aprillipilan yhteydessä tehtiin muistaakseni 31.3...).

Työhakemukset ym. tulevat näkyviin Desuprofiiliin kunhan palikka sitä varten saadaan tehtyä sinne. Tämäkin oli alkuperäisessä DesuProfiili -grand planissa :) Samoin tsekkailen että miksi anonyymikommentointi hitailee, jos näin kerta on.
Saejima
Hyvältä näyttää. Nyt vaan odottamaan vahvistusta minä päivänä Desun liput tulee myyntiin.
Anonyymi
Ohjelmakartassa ei enää näy automaattisesti ohjelmakuvaukset kun vie hiiren ohjelman nimen päälle. Tämä on huomattava huononnus entiseen systeemiin nähden ):

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!