Kesän Desuconin lipunmyynti tapahtuu kahdessa erässä!

Kirjoittanut
Desu-kun

Lipunmyynnin uudet tuulet puhaltavat! Desucon Frostbitessa liput myivät loppuun nopeammin kuin saatoimme arvata ja moni innokas kävijä ei onnistunut saamaan lippua myynnin alkaessa. Kesällä kokeilemme jotain uutta ja pilkomme lipunmyynnin kahteen osaan.

Lipunmyynnin uudistuksia ja ajankohtaista tietoa 

Kaksieräinen lipunmyynti

Desucon 2023 tapahtumaliput myydään 2 erässä. Tapahtumaan myydään yhteensä 2900 lippua ja nämä jaetaan puoliksi 2 myyntierään, eli molemmissa erissä on myynnissä 1450 lippua. Ensimmäinen erä tulee myyntiin lauantaina 15.4.2023 kello 18:00Toinen erä tulee myyntiin tiistaina 18.4.2023 kello 18:00. Jos näistä kahdesta myyntierästä jää yli peruutettuja tai maksamattomia lipputilauksia, peruutuslippuerä tulee myyntiin torstaina 20.4.2023. Peruutuslippuerässä myytävien lippujen määrää ei voi arvioida etukäteen. 

Lipun hinta on 33 euroa ja tilausraja on 5 lippua/tilaus.

Miksi?

Desucon Frostbite 2023-tapahtuman salamannopea loppuunmyynti ja valtava suosio yllätti kaikki järjestäjät, ja oli suorastaan kilpajuoksu tapahtumalipun haluaville. Haluamme löytää keinoja ja tapoja, joilla voimme parantaa ja kehittää lipunmyyntiämme. Tällä kertaa kokeilemme eriin jaettua lipunmyyntiä helpottamaan sitä, että lipun ostaminen ei olisi kiinni vain yhdestä ajankohdasta ja mahdollisuudesta.
Desucon-tapahtumat ovat erittäin suosittuja, eikä ole helppoa ratkaisua siihen, miten menetellä sen kanssa, että tapahtumaan halukkaita kävijöitä on enemmän kuin mitä Sibeliustalon kapasiteetti on. Tästä huolimatta pyrimme jatkuvasti ja aktiivisesti kehittämään toimintaamme, jotta teemme myös jatkossa laadukkaita tapahtumia.
Aikaisemmin peruutuslippuerän myyntiintulosta ei ole erikseen tiedotettu, mutta haluamme parantaa toimintamme läpinäkyvyyttä ja tiedotusta, joten peruutuslippuerän tarkka ajankohta on nyt sisällytetty osaksi lipunmyyntiprosessia ja -tiedotusta.

Desukaupan peruutusominaisuus

Olemme uudistaneet DesuKauppaan mahdollisuuden perua maksamattoman lipputilauksen. Aikaisemmin taloustiimi on tehnyt maksamattomien tilausten peruutukset, mutta nyt voit tehdä tämän myös itse DesuProfiilissasi. Jos siis tiedät, että tekemäsi lipputilaus jää tavalla tai toisella ylimääräiseksi etkä aio maksaa sitä, voit keventää taloustiimin työtä lipunmyyntiprosessin aikana ja perua tilauksen itse DesuProfiilissasi.

Entä iltabileliput?

Iltabilelippujen myynnistä, kuten hinnasta ja ajankohdasta, tulee tietoa myöhemmin.

 

Seuraa ajankohtaista lipunmyynnin sivua klikkaamalla tästä.

Kommentit

Anonyymi
Älkää laittako enää jatkossa kahdessa erässä, koska tällä hetkellä kiehun raivosta kotona koko tämän homman kusahtamisen takia. Kahdella koneella samaan aikaan yritettiin tehdä tilausta, eikä kumpikaan meistä päässyt läpi. Twitterissä oli hyvä ehdotus lippujen arpomisesta.

Tai kyselkää tarjousta vaikka Urheilu- ja Messukeskuksen tilojen käytöstä tapahtumaa varten. Joku muutos tähän olisi kuitenkin saatava, koska näin asioiden jatkuessa tulee vastaan se, että ihmisillä pahimmassa tapauksessa lopahtaa kiinnostus koko tapahtumaa kohtaan. Eikä me sitä todellakaan haluta.
Anonyymi
Ihan naurettavaa, pakko teidän pikku hiljaa suunnitella isompia tiloja näiden lippufiaskojen jälkeen. Raivostuttavaa!
Anonyymi
Lippujen ostorajaksi täytyisi kyllä ehdottomasti laittaa 5 sijaan vain 2 jotta niitä voisi riittää paremmin! Itsekin olin ajoissa sivustolla valmiina odottamassa ja aina vain näytti jotain error juttua kun yritin päästä ostaa lippua, ja viimein kun sivusto antoi jotakin tehdä niin sillä välin liput ehti jo mennä. On kyllä tosi ahdistavaa ja turhauttavaa kun oon esim. itse odottannut kohta noin vuoden seuraavaa kertaa kärsivällisesti ja tehnyt lähes vuoden ajan ylitöitä hikihatussa tienatakseni edes vähän käteistä kesätapahtumaa varten..ja palkasi ei saa mitään :( Ja nyt sain jopa kuulla ja nähdä että jotkut huutokauppaa lippuja 150 e hinnalla netissä! Ihan älytöntä! Sellainen pitäisi minusta kieltää. Alkaa jo huolestuttaa että desucon intonikin uhkaa lähteä jossain vaiheessa sammumaan jos tämä alkaa olla aina tällaista tressaavaa kamppailua lipuista..

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!