Oheisohjelmaa Desuconissa

Kirjoittanut
Renbrandt

Desuconissa on tuttuun tapaan laadukkaiden puheohjelmien lisäksi kaikenlaista oheisohjelmaa, joissa pääset itse aktiivisesti kokemaan erilaisia Japanilaisia tai Japanista lähtöisin olevia harrastuksia. 

Rytmipelit


Rytmipelipisteellä puhaltaa tänä kesänä uudet biitit! Kattauksesta löytyy paljon vanhoja tuttuja kuten tanssipeli, mutta tänä kesänä ensimmäistä kertaa meillä on laajempi kattaus ihan ihka-aitoja arcade-cabinetteja. Osa peleistä on ollut mukana jo aikaisempinakin vuosina ns. kotimallina. Joukossa on myös uusia tuttavuuksia joita coneissa ei ole ainakaan lähivuosina nähty, jos koskaan. Vaikka et olisikaan kokenut pelaaja, sinulle varmasti löytyy jokin peli jolla saat uusia kokemuksia! Pisteellä on töissä kuutteja jotka mielellään opastavat peleissä jos tulee jotain ongelmia tai kysymyksiä kesken pelailun. Tässä tarkempi listaus tarjonnasta:

  • Stepmania (se tanssipeli)
  • Project Diva
  • Beatmania IIDX
  • Pop'n Music
  • Sound Voltex
  • Jubeat
  • Taiko
  • DJMax
  • Chunithm
  • Groove Coaster

Arcadecabinettitarjonnasta suuret kiitokset pelihalli Sugoille
https://www.sugoi.fi/


Tanssipelit löydät pääsalin seinustalta Metsähallista.

Pelihuone

Jo pitkään Desuconissa kinkkisiä pelejä ja kutkuttavia retrokokemuksia tarjonnut pelisali on täällä jälleen! Laajan pelikattauksen lisäksi tänä vuonna on tarjolla myös PELITURNAUS! Eli…

On taas tullut aika Smashata, ja nyt mennään lujaa! 48-pelaajaa (max.), 4 allasta, ekasta häviöstä poikki altaissa Ft2(First to 2) ja Lauantaina 8 pelaajaa kamppailemassa mestaruudesta valkokankaalla Ft3(First to 3) formaatilla!

Ilmoittaudu Perjantaina ovien auettua Pelisalissa Smash-turnaukseen, jonka poolsit pelataan klo 18.30 alkaen, ja Top 8 pelataan Lauantaina klo 12 alkaen!


Tarkemmat säännöt löydät täältä.

Pelisalin löydät Kongressisiivestä!

Karaoke

Tutulla ja turvallisella paikalla tänäkin kesänä kajahtaa karaokehuoneesta kauas kauniita kappaleita! Tule mukaan laulamaan yksin tai kaverisi kanssa ajattomia animeklassikoita tai testaa laulutaitojasi länsimaalaisten tuttujen parissa! Laulettavaa löytyy takuulla jokaiselle.

Karaoken löydät toisesta kerroksesta, kuvauspisteen ja ensiapupisteen välistä. 

Mahjong & Go

Tule mukaan pelaamaan perinteisiä Japanilaisia pelejä yksin, kaksin tai ryhmässä! Ja vaikka säännöt eivät olisi vielä aivan hanskassa, niin ei hätää! Paikalla on iso joukko osaavia kuutteja, jotka auttavat teitä pelien saloihin. Molemmista peleistä on tarjolla useampi eri pelialusta, mutta tämän lisäksi paikalla on myös yksi automaattinen mahjongpöytä!

Löydät perinteiset Japanilaiset lautapelit Kongressisiiven päädystä, uudesta Metsänhaltija-salista.

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!