Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Cosplay

Cosplayta, minun etätapahtumassani? No ehkä hieman. Cosplayta päästään harrastamaan tämänkin kesän DesucOnlinessa omalta kotisohvalta käsin. Luvassa on perinteistä Kaappicosplaykilpailua, Cosplay photoshootkilpailu, sekä uusi hauska tulokas - Tiktok-cosplay! 


Frostbite 2021 Photoshoot-kilpailun tuomarien ja yleisön valinnan voittaja Tamameru
Frostbite 2021 Photoshoot-kilpailun tuomarien ja yleisön valinnan voittaja Tamameru. Malli: Torucos

Tiktok-kilpailu

Cosplaykilpailujen uusi tulokas Tiktok-kilpailu antaa kisaajille mahdollisuuden näyttää luovuuttaan täysin uudessa formaatissa.Kisan ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Voittajat valitaan tuomariston toimesta, mutta kisaan osallistuneita pääset tarkastelemaan täältä. 

Photoshoot-kilpailu

Nimensä mukaisesti kyseessä on perinteinen cosplay photoshoot-kilpailu, joihin kisaajat voivat osallistua milloin vain otetulla kuvalla. Tuomaristo valitsee yhden voittajan tapahtumaviikonlopun aikana ja voittaja julkaistaan netissä.

Ilmoittautuminen photoshoot-kilpailuun on päättynyt. 

Tuomariston valitseman voittajan lisäksi photoshoot-kategoriassa valitaan yleisön suosikki yleisöäänestyksen avulla. Yleisöäänestystä varten tarvitset Desucon-tunnukset.

Äänestämään pääset täältä. Äänestys alkaa perjantaina 18.6. klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 20.6. klo 11.59. 

Kisaajien kuvat löydät täältä.

Voittajat julkaistaan Desuconlinen sunnuntaina 20.6.

 

Kaappicosplay-kilpailu

Kaappicosplay-kilpailussa kisaajilta vaaditaan luovuutta, keksiliäisyyttä ja oman elämän MacGyver-taitoja. Ideana on, että kisaajat tekevät cosplay-asunsa jo omistamistaan tai muuten kotoa löydettävistä tavaroista ja tarvikkeista nopealla aikataululla.

Kisaajat voivat valita hahmonsa listasta, johon on voinut ilmoittaa hahmoja kuluneen viikon aikana. Listaan pääset tästäHuom! Voit osallistua kisaan millä tahansa listasta löytyvän hahmon versiolla! Olipa hahmosta sitten versio taikatyttöpuvussa, koulupuvussa tai pakollisen rantajakson bikineissä, kaikki versiot kelpaavat kisaan!

Kisaajien työskentelyaika alkaa hahmolistan julkaisusta, ja kestää aina lauantain 19.6. loppuun asti. Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Twitterin tai Instagramin käyttämällä #desucosplay hashtagia. Voittajiin otetaan yhteys kisan päättymisen jälkeen. Varmistathan, että tilisi on julkinen mikäli osallistut Twitterin tai Instagramin kautta.

Jaa valmis tuotoksesi yhdessä referenssikuvan kanssa! Voit myös kuvauksessa kertoa kekseliäimmästä käyttämästäsi materiaalista/vaatekappaleesta. 

Kisa alkaa tapahtuman alkaessa ja osallistuminen päättyy lauantaina 19.6. klo 23.59

Voittajat julkaistaan Desuconlinen sunnuntaina 20.6.