Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Desutanssit

Mitä?

Suomen Tanssipelaajat ry ja McKylän Superarcade yhteistyössä tarjoavat Desuviikonlopulle tanssipelimahdollisuuden McKylän Superarcadella Espoon Mäkkylässä. Yksityisvuorojen varauskalenterin löydät tästä.

Kaikille avoin ja maksuton mahdollisuus tanssipelaamiseen McKylän Superarcadella Desuviikonloppuna. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, riittää, että saavut paikalle oikeaan aikaan. Paikalla on McKylän Superarcaden pitkän linjan tanssipeliharrastaja auttamassa ja opastamassa pelien kanssa, joten yksin ei tarvitse jäädä ihmettelemään. 

McKylän Superarcadella on kokonaiset kuusi kappaletta nelipaneelisia arcadealustoja ja kaksi kappaletta hieman normaalista poikkeavia viisipaneelisia arcadealustoja. Kappaleita nelipaneelikoneilta löytyy yli 10 000 ja lisääkin tarvittaessa saa. Viisipaneelialustoilla on käytössä Pump It Up Prime 2 -peli.

Tiloihin mahtuu mukavasti kerrallaan noin kymmenkunta pelaajaa. Tiloista löytyy vessa, suihku, jääkaappi, mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeitin.

Milloin?

McKylän Superarcaden perinteiset Avoimet ovet aukenevat torstaina 17.6. klo 17-21.

Desuconin kunniaksi McKylän Superarcade on kaikille avoin myös perjantaina 18.6. klo 17-21.

Lauantaina 19.6. on tarjolla 6 erikseen varattavaa tunnin mittaista yksityisvuoroa klo 12 alkaen. Lisätietoa yksityisvuoroista löydät kohdasta "Yksityisvuorolle?".

Sunnuntaina 20.6. on vielä viimeinen kaikille avoin mahdollisuus tanssipelaamiseen klo 12-15 välisenä aikana.

 

Missä?

McKylän Superarcaden osoite on talli 24, Turuntie 20, 02650 ESPOO. Alueen pääportti on lukittu ja vaatii koodin. Koodin löydät Desucordin #desutanssit-kanavalta tai tönäisemällä Discord-käyttäjää ZoG-#0890 joko Tanssipelaajien Discordissa #mckylan-arcade -kanavalla tai DesuCordissa. Huomaathan, että DesuCord avautuu torstaina 17.6.2021 kello 17:00. Vaihtoehtoisesti voit liittyä Tanssipelaajien Discordiin ja laittaa #mckylan-arcade -kanavalle bottikomennon !portti. Talliin pääset sisään koputtamalla oveen. Säiden salliessa tallin nosto-ovi pidettäneen auki.

Paikalle saavut helpoiten A-merkkisellä taajamajunalla, josta poistut Mäkkylän juna-asemalla tai erinäisillä busseilla, joista hyppäät pois joko pysäkillä Kalkkipellonmäki E1134 jos tulet Leppävaaran suunnasta tai Mäkkylän asema E1979 jos saavut Helsingin keskustan suunnasta. Autoilijoille on parkkitilaa sekä tallialueella, että viereisellä Mäkkylän liityntäpysäköintialueella. Mäkkylän liityntäpysäköintialueen vieressä on myös teline kaupunkipyörille.

Vierestä löytyy pieni Hesburger, mutta lähin kauppa ja muut palvelut löytyvät helpoiten Leppävaaran Sellolta, joten kannattaa varautua nälän ja janon sammuttamiseen varautumalla hyvissä ajoin.

Yksityisvuorolle?

Voit myös varata McKylän tanssipeliarcadelle yksityisvuoron joko yksin tai kaveriporukan kanssa. Varauksella saat tilan tunniksi kokonaan ryhmäsi käyttöön. Voit varata yksityisvuoron laittamalla sähköpostia tänne. Voit ottaa yhteyttä myös Tanssipelaajien Discordissa #mckylan-arcade -kanavalla käyttämällä tagia @arcade, Desucordissa #desutanssit kanavalla tai suoraan Discord-käyttäjään ZoG-#0890. Huomaathan, että DesuCord avautuu torstaina 17.6.2021 kello 17:00.

Vuorot täytetään varausjärjestyksessä. Varaustilanne ja mahdolliset peruutukset päivitetään tälle sivulle mahdollisimman nopeasti.

Tilaan mahtuu mukavasti kerrallaan kymmenkunta kävijää, mutta hieman isommatkin ryhmät onnistuvat. Tiloissa on McKylän Superarcaden pitkän linjan tanssipeliharrastaja auttamassa ja opastamassa.

 

Huom!

Jos pääkaupunkiseudun koronatilanne muuttuu oleellisesti huonommaksi on mahdollista, että myös pelimahdollisuuksiin tulee muutoksia. Kaikista muutoksista infotaan mahdollisimman nopeasti tällä sivulla, sekä Desuconin sosiaalisessa mediassa että  Suomen Tanssipelaajien Twitter-tilillä.