Uuden aikakauden alku - Desucon tulee nyt kotiisi

Kirjoittanut
Desu-kun

Tee-se-itse Desutapahtuma

Rakkaat kävijät, me Desuconissa olemme vuosia pyrkineet tarjoamaan uutta ja laadukasta puheohjelmaa anime-, manga- ja oheisaiheista, tasokkaita esityksiä, kovia kisoja ja monipuolista tekemistä tapahtumaviikonlopun ajaksi, emmekä ole antaneet edes pandemian estää tätä. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja olemmekin päättäneet laajentaa tapahtumakonseptiamme aina yhä uudemmille urille.

Joskus kehityksen rattaat vaativat raskaita päätöksiä. Tämän johdosta olemmekin päättäneet perua kaikki tulevat Desutapahtumat ja tarjota jatkossa ainutlaatuisia desuelämyksiä, joissa jokainen voi kokea pääjärjestäjyyden hohdokkuuden, logistiikkavastaavan pulmanystyröiden raksutuksen, greenroom-vastaavaan kakunkääntökompetenssin ja tietysti olla oma pimeyden voimilta suojautumisen ohjelmavastaavansa.

Tee-se-itse Desutapahtuma on aivan uudenlainen tapahtumakonsepti, jossa jokainen – myös juuri sinä – voi kokea desutapahtuman eksklusiivisen tunnelman kotisohvilla. Parasta Tee-se-itse Desutapahtumissa on se, että se on tekijänsä näköinen! Jotta jokainen oman elämänsä tapahtumanjärjestäjä pääsee vauhtiin, olemme koostaneet kaikista tärkeimmät ohjeet ja vinkit, jotka toimivat oman ikioman desutapahtumasi peruspilareina.

Tee-se-itse Desucon - näin se tapahtuu!

Tapahtumapaikka
Ei desutapahtumaa ilman tapahtumapaikkaa! Aika siis pistää printteri laulamaan ja vuorata seinät matalaresoluutioisilla kuvilla Sibeliustalon sisätiloista. Parhaan lopputuloksen saat, kun sukellat Desugallerian syvyyteen.

Vesipiste
Autenttisen desukokemuksen takaamiseksi on tärkeä myös varmistaa, että vesi on liian kylmää. 
Tarvitset: pakkasenkestävän vesikannun. Muista säilyttää kannu pakastimessa! Jätä kannu tyhjäksi tai tai täytä se jäillä. Älä lisää vettä. Nauti kylmänä.
Autenttisen Metsähallin vesipistekärrykokemuksen saat, kun menet kylmän kannun kanssa seisomaan hissiin. Pysäytä hissi toisessa kerroksessa ja paina kannu itseäsi vasten samalla kun ahtaudut hissin nurkkaan. Täydellistä.

Iltabileet
Mikä olisikaan Desutapahtuma ilman iltabileitä. Musiikkia tarjoilee koko illan DJ:t Spotify ja Youtube (riippuen adblockerista tai subscriptionista nämä kovat tiskijukat saattavat vaatia useita taukoja biisilistojen välissä). Illan kruunaa klassinen desudrinkki joka valmistuu kädenkäänteessä: valitse lempijuomasi, avaa juoma, nauti!
Bonuksena valotikut! Tilaa valotikut kolme viikkoa ennakkoon, seuraa miten Posti hukkaa ne ja nauti valotikkujen saapumisesta tapahtuman jälkeen! Hauskaa koko conikansalle!

Desupaita

Myös matkamuistona toimiva Desupaita tehdään tee-se-itse-meiningillä. Ota kaapista menneen tapahtuman paita ja käännä se nurinpäin - mikäli et paitaa omista, mikä tahansa puettava asia käy korvaavaksi. Tällainen voi olla vaikkapa muovikassi, josta on leikattu pohja auki.
Tarvittaessa saat ohjelmakarttaan täytettä kun pyydät jokaisen kävijän tuomaan mukanaan oma t-paita, jotka voitte yhdessä kustomoida tapahtuman virallisiksi desupaidoiksi. Veloita tämän jälkeen kävijöiltä riistohinta paidasta. Muista, jäljellä on vain XS Ladyfit-kokoisia paitoja!

Pelisali
Pitkän conipäivän kruunaa kamppailu kevään herruudesta: haasta kotitapahtuman conikävijät kovaan mittelöön tai rentoudu yksin purun jälkeen Desu-kunin Lehtipuhallinpelin parissa

Ohjeet peliin: Ohjaa Desu-kunia hiiren painalluksilla ja nauti lehtipuhaltimen keväisestä äänestä!

Oheistarpeet

Printti- (ja tämän myötä) käyttövalmiina tarjoamme joka tapahtuman kannalta tärkeimmät, eli tapahtumarannekkeen ja ohjelmaflaikun. Jälkimmäisen virtaviivainen kustomointivalmius mahdollistaa oman ohjelmakartan rakentamisen sekä kotitapahtuman kunniavieraan tietojen lisäämisen! Iske ranneke kävijöiden ranteeseen ja anna heidän tutustua kotikutoisen desutapahtuman tärkeimpiin tähtihetkiin!

Desuranneke

Jos liikkumisrajoitukset eivät vielä ole ehtineet tulla voimaan ja voit tavata sitä suositusten sallimaa sosiaalista kontaktia, voit mahdollisimman autenttisen kokemuksen saadaksesi pyytää kaveria laittamaan rannekkeen käteesi puolestasi. Suosittelemme vetämään rannekkeen hiukan liian tiukalle, ei kuitenkaan niin että sormet muuttuvat (kovin) sinisiksi - koska muista, sininen ei ole desuväri. Vihertää saa kuitenkin niin paljon kuin terveys sallii.


Kuva: Käyttövalmis Desuranneke sopii jokaiseen ranteeseen

Ohjelmaflaikku

Mitä olisi Desucon ilman ohjelmaa? Ei juuri mitään, joten sellaista täytyy luoda. Pyydä, lahjo ja lopuksi ahdistele kaikki tutut ja tuntemattomat pitämään ohjelmaa kotidesutapahtumaasi ja mikäli tämä ei riitä, voit aina pitää kaiken ohjelman itse. Hyvät slaidit ovat normaalisti tärkeitä katsojamukavuuden takaamiseksi, mutta yllätyksellisyyttä ei kotitapahtumasta tarvitse puuttua! Laita jokainen ohjelmanpitäjä nauttimaan parrasvaloista ja pitämään ohjelmaa - jonkun muun ohjelmanpitäjän kalvojen pohjalta! Hauskaa ja mukavaa, etenkin itse esiintyjälle!

Ohjelmaehdotus
Tee se itse: Jussi Kari-ohjelma. (Vaihtoehtoisesti voitte katsella tapahtumavieraiden kanssa kaihoisasti Jussi Karin kuvia.)

Kunniavieras

Desuelämyksen kruunaa kunniavieras suoraan Japanista - tai vaihtoehtoisesti Pihtiputaan ABC:lta. Voit jopa kokeilla printata Hayao Miyazakin kuvan seuraksesi tai katsoa hänen haastattelunsa Youtubesta! 

Kuvat: Helposti kustomoitavat tapahtumaflaikut taipuvat moneen!

 

 

Desucon kieltää osallisuutensa kotidesutapahtumiin. Emme vastaa tapahtumien laadusta. Emme ole vastuussa mistään.

Kommentit

Anonyymi
Mahtava! 😂

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!