DesucOnline 2.0 cosplaykilpailut tulevat taas

Kirjoittanut
Noredo

Cosplayta, minun etätapahtumassani? No ehkä hieman. Cosplayta päästään harrastamaan tämänkin kesän DesucOnlinessa omalta kotisohvalta käsin. Luvassa on perinteistä Kaappicosplaykilpailua, Cosplay photoshootkilpailu, sekä uusi hauska tulokas - Tiktok-cosplay! Ohessa lyhyet avaukset kisoista, tarkemmat säännöt ja osallistumisohjeet löydät tästä linkistä. Kilpailujen voittajat julkaistaan DesucOnlinen sunnuntaina 20.6.

Frostbite 2021 Photoshoot-kilpailun tuomarien ja yleisön valinnan voittaja Tamameru. Malli: Torucos
Frostbite 2021 Photoshoot-kilpailun tuomarien ja yleisön valinnan voittaja Tamameru. Malli: Torucos

Tiktok-kilpailu

Cosplaykilpailujen uusi tulokas Tiktok-kilpailu antaa kisaajille mahdollisuuden näyttää luovuuttaan täysin uudessa formaatissa. Ideana on luoda 15-30 sekuntia kestävä Tiktok-video Cosplay-puvussa, jonka tuomaristo arvioi seuraavin perustein; luovuus, editointi sekä yleinen estetiikka. Videon tulee keskittyä copslayhin, ja asun onkin oltava kisaajan päällä vähintään 2/3 videon kokonaiskestosta. Kisassa käytettävän Cosplay-puvun tulee olla anime- tai manga lähteestä, ja se voi olla itse tehty tai ostettu.  Videon taustamusiikin lähdettä ei ole rajattu, joten vain taivas on rajana! Kisaan ilmoittautuminen on auki 13.6.2021 klo 23:59 asti.

Photoshoot-kilpailu

Kesällä mukana on myös perinteinen cosplay photoshoot-kilpailu, joihin kisaajat voivat osallistua milloin vain otetulla cosplay-kuvalla. Tuomaristo valitsee yhden voittajan, jonka lisäksi yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan tapahtumaviikonlopun aikana. Kisaan ilmoittautuminen on auki 6.6.2021 klo 23:59 asti.

Kaappicosplay-kilpailu

Kaappicosplay-kilpailussa kisaajilta vaaditaan luovuutta, keksiliäisyyttä ja oman elämän MacGyver-taitoja. Ideana on, että kisaajat tekevät cosplay-asunsa jo omistamistaan tai muuten kotoa löydettävistä tavaroista ja tarvikkeista nopealla aikataululla. Oli kyseessä koulupuku, kimono tai vaikka pahviGundam-versio - kaikki versiot hahmolistan hahmoista ovat sallittuja!

Kaapicosplay-kilpailuun voit laittaa hahmoehdotuksia sunnuntaihin 6.6. asti tämän linkin kautta. 

Kisaajien työskentelyaika alkaa hahmolistan julkaisusta perjantaina 18.6. ja kestää aina lauantain 19.6. loppuun asti. Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Twitterin tai Instagramin kautta käyttämällä #desucosplay hashtagia. Voittajiin otetaan yhteys kisan päättymisen jälkeen. Varmistathan, että tilisi on julkinen mikäli osallistut Twitterin tai Instagramin kautta.

Jaa valmis tuotoksesi yhdessä referenssikuvan kanssa! Voit myös kuvauksessa kertoa kekseliäimmästä käyttämästäsi materiaalista/vaatekappaleesta. 

Kisa alkaa tapahtuman alkaessa ja päättyy lauantaina 19.6. klo 23.59. Ennakkoilmottautumista ei tarvita!

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!