DesucOnline 2.0 on päättynyt - vastaa palautekyselyyn

Kirjoittanut
Desu-kun

Otsikkokin sen kertoo, mutta DesucOnline 2.0 on nyt virallisesti päättynyt ja perinteisestä Desusäästä ei tänä viikonloppuna ole ollut tietoakaan! Olemme viikonlopun aikana päässeet seuraamaan puheohjelmaa aina perjantaista lähtien, näkemään tanssitaidonnäytteitä, AMV-videoita ja cosplayta, kuuntelemaan musiikkia, osallistumaan keskustelupiireihin ja yhteispelailuihin ja tietysti myös nauttimaan kunniavieraiden ohjelmasta! Conihengailusta on vastannut Desuconin oma Discord-serveri, DesuCord, jossa testasimme myös ensimmäistä kertaa puheohjelman ja keskustelupiirien järjestämistä.

Vastaathan palautekyselyyn, jotta voimme tehdä tulevista tapahtumista entistäkin parempia!

Palautekyselyyn pääset tästä.

Kiitämme kunniavieraitamme Seiichiro Kuriyamaa, Hiroki Sakaita, Shogo Ebataa, ohjelmanpitäjiä, esiintyjiä, kunniavierastiimiä, studiokuutteja, Suomen Tanssipelaajat ry:tä, pelisalikuutteja, kaikkia kisoihin osallistuneita, Katsuki Otakaa, Akito Segawaa, Hideyuki Shimaaa, Lay-duce Inc., TMS Entertainment Co., Ltd., Asahi Production Co., Ltd. Geno Studio Inc., NeoNya!!Partya, AMV.fi:tä, Pahalammen Verkkoja, Säätöyhteisö B2 ry:tä, Tammer Brands oy:tä, Tracon ry:tä, Assembly Organizingia ja tietysti juuri sinua!

Nähdään seuraavassa Desutapahtumassa! 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!