DesucOnline 2021 kunniavierasohjelma

Kirjoittanut
Tulitomaatti

DesucOnline 2021:n kunniavierasohjelmassa あなたと一緒アニメをに作りたい - Haluan tehdä animea kanssasi luodataan animetuotannon arkea ja alan nykytilaa nuorten animetyöntekijöiden näkökulmasta rennon paneelikeskustelun muodossa. Haastateltavina vieraina on tuotantotyöntekijöitä eri firmoista: Kuriyama Lay-Ducelta, Sakai TMS Enterntainmentilta sekä Ebata Asahi Productionilta. Ohjelman juontajina toimivat Desuconeista tuttu Pyry Kontio sekä kokeneempi animetuotantotyöntekijä Segawa Akito. 

Ohjelma lähetetään DesucOnlinen YouTube-streamista sunnuntaina 20.6. kello 12:30. Linkki streamiin julkaistaan myöhemmin. 

Kuvassa panelistit Kuriyama, Sakai ja Ebata. 

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!