DesuTalks 2019 -tapahtuman verkkosivut on julkaistu

Kirjoittanut
Hoothoot

Syksyisin järjestettetävän DesuTalks-tapahtuman verkkosivut on nyt julkaistu! Itse tapahtuma järjestetään Helsingin Suvilahden Tiivistämö-tilassa 12.10.2019.

DesuTalksissa on tuttuun tapaan 20-25 minuutin pituisia lyhyitä luentoja animesta, mangasta, harrastamisesta ja muista Desuconia koskevien aihepiirien lieveilmiöistä. Tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan syyskuun aikana.

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton, mutta tilan koon vuoksi tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Paikalle mahtuu 200 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen alkaa 20.9.2019 ja ohjelma julkaistaan nettiin ennen ilmoittautumisen alkamista.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!