Miten pääsen DesuTalksiin?

Kirjoittanut
Hoothoot

Aiemmista vuosista poiketen DesuTalksia ei enää järjestetä jo vuosien varrella tutuksi käyneessä Helsingin nuorisoasiainkeskuksen Gloria-tapahtuma-tilassa Punavuoressa vaan Suvilahden Tiivistämössä, osoitteessa Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki

Tiivistämön lähestyminen on helppoa: Kulku paikalle tapahtuu metrolla, bussilla, ratikalla Sörnäisistä tai kävellen. Myös autopaikkoja löytyy Suvilahdesta paremmin kuin Helsingin keskustasta.  

 

Tiivistämön aluekartta

Tiivistämölle on Kalasataman metroasemalta noin 300 metrin kävelymatka ja pyrimme laittamaan reitille opastinlappuja. Sörnäisten rantatiellä pysähtyy myös useita busseja ja lähimmiltä bussipysäkeiltä on Tiivistämölle matkaa noin 400-500 m. Sörnäisistä Tiivistämölle on noin 800 m matka. Katso HSL:n reittioppaasta omat reittisi ja navigoi itsesi Tiivistämölle kuulemaan syksyn parhaat puheohjelmat!

Kommentit

Anonyymi
Striimataanko Talks livenä niin kuin aiempinakin vuosina?
Santeri "Hilzu" Hiltunen
DesuTalks striimataan ja on livenä nyt! Aamupäivän striimi löytyy täältä https://www.youtube.com/watch?v=VO4YWgY3MWQ ja klo 14 alkava iltapäivän striimi löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=QVhJRdr3mK8

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!