Anna palautetta Talksista!

Kirjoittanut
Ana

Talks on hiljalleen siirtymässä kohti jatkoja, mutta palautetta voi antaa jo nyt!

Käythän täyttämässä palautelomakkeemme alle kommentoinnin sijaan niin saamme toimitettua kerralla kaiken palautteen myös ohjelmanpitäjille. Glorialle emme enää tilan poistumisen vuoksi palaa, mutta kaikkea muuta Talksin puitteissa kannattaa kehua ja haukkua. Tilojen ja ohjelman ohella olemme erityisen kiinnostuneita jatkojen herättämistä mielipiteistä. Kerrothan näkemyksesi näistä palautteessa, lupaamme parantaa!

Kommentit

joona.vainisto
Kiitos tapahtumasta. Sijainti oli hyvä ja tila sopi DesiTalksiin jopa paremmin kuin Gloria - erityistä plussaa siitä, että ei ollut enää keskustelupöytiä, jotka olivat epäergonomiset lavalle katsottaessa. Kakku- ja keksitarjoilu oli mukava yllätys! Mielestäni Uusitalon esitys oli selkeästi paras, muita hyviä olivat Jussi Karin esitys ja Blue Periodia käsittelevä esitys. Johanna Karin "huumorista" en henkilökohtaisesti ole koskaan välittänyt. Isperian esitys tuntui jotenkin oudon absoluuttiselta - miksei muiden "käännyttäminen" muka olisi sallittua, jos erinäisillä perusteilla asiallisesti perustelee muiden nautinnon kasvavan, jos he tekisivät toisin? Eräässäkin DesuTalksissa Pyry Kontio haastoi esityksessään harrastajia katsomaan animea ilman tekstityksiä. Tulin käännytetyksi enkä kadu hetkeäkään. Tietty tämä vaatii erinomaista japanin osaamista, mutta kyllä sarjoista saa irti paljon enemmän katsomalla ne ilman englantia.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!