Iskeekö nälkä DesuTalksissa?

Kirjoittanut
Hoothoot

Muutaman tunnin ohjelmarupeaman jälkeen mahassa saattaa jo murista. Onneksi ruoka ei lopu Kalasataman alueelta kesken! Tältä sivulta löydät tietoa alueen ravintoloista, joissa saa varmasti vatsan täyteen.

Kalasataman kauppakeskus REDIssä on paljon erilaisia lounasvaihtoehtoja ja kaupunkilegendojen mukaan kauppakeskuksessa ei ole liikaa ruuhkia. Redistä löytyy mm. erilaisia kulhoruokia ja raamenia tarjoava YamiYami, Luckiefunsin sushibuffet, useampi pizzeria, Helsinkin makaronitehdas, salaattiravintola Pupu, intialainen ravintola Hawaii ja paljon muuta. 

Löydät lisätietoa REDIn ravintoloista täältä.

Muodikkaalta Teurastamon alueelta löytyy myös erinäisiä ravintoloita, kuten B-Smokery, Pizzala (ei se japanilainen pizzeria, jolla oli takavuosina hauska mainos pizzala-kunista) ja Teurastamon portti, josta saa burgereita. Teusrastamosta saa myös taivaallista Jädelinon artesaanijäätelöä. Lauantain lounaslistat löytyvät täältä.

Myös Sörnäisten puolelta löytyy ravintoloita, kuten alkuperäinen Fafa's mutta näitä varten pitää kävellä parisataa lisämetriä.

Ps. Huomaathan, että Helsingissä on vielä Syö 10 € -viikot eli joissain ravintoloissa saattaa olla erikoishintaisia annoksia.

 

 

 

 

 

 

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!