Iltabileiden kolossaaliset uudet kuviot

Kirjoittanut
djyukata

Desuconin yhteydessä järjestetään jälleen Suomen animeimmat iltabileet! 15. juhlavuoden kunniaksi bileet ovat suuremmat kuin koskaan aikaisemmin Desuconin historiassa!

Tunnelmia viime Frostbiten iltabileistä. Kuva: minapamina

Iltabileet järjestetään 17.6. eli perinteisesti tapahtuman lauantai-iltana klo 20:00-04:00. Tällä kertaa bileet järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksen (Salpausselänkatu 7) Lahti Hallissa, johon mahtuu enemmän juhlijoita kuin missään aiemmassa Desucon-tapahtumassa. Matkaa messukeskukselle on Sibeliustalolta puolitoista kilometriä. Keskustasta pääsee kulkemaan bilepaikan läheisyyteen linja-autolla, kävellen matkaa on noin 20 minuuttia.

Viime tapahtumasta tutut ennakkoliput ja iltabilerannekkeet ovat jälleen käytössä. Yksi uudistus on kuitenkin tehty: bileet ovat avoinna muillekin kuin Desuconin kävijöille. Liput iltabileisiin maksavat 14 euroa päätapahtuman kävijöille, ohjelmanpitäjille ja työvoimalle, kun taas 36 euroa tapahtuman ulkopuolisille henkilöille. Iltabileiden ikäraja on 18 vuotta.

Lipunmyynti tapahtuu kahdessa erässä siten, että kaikki liput ovat suoraan myynnissä. Myymme lippuja ensin vain Desuconin kävijöille, ohjelmanpitäjille ja työvoimalle, koska haluamme taata jokaiselle halukkaalle päätapahtumaan osallistuvalle pääsyn bileisiin. Erien aikataulu on: 

1. Lauantaina 22.4. klo 18:00 tapahtuman kävijöille, ohjelmanpitäjille ja työvoimalle

2. Tiistaina 25.4. klo 18:00 kaikille avoin erä lippuja

Liput tulevat myyntiin tuttuun tapaan ainoastaan Desuconin verkkokauppaan, josta myös tapahtumaliput ostetaan. Kävijälipun iltabileisiin voi lunastaa Sibeliustalolla tai messukeskuksessa ainoastaan, jos sinulla Desuconin kävijäranneke, ohjelma- tai työvoimabadge. Tapahtumakävijän iltabilelippua ei siis voi lunastaa ilman tapahtumaranneketta tai- badgea ja jokaisen bileisiin menevän on henkilökohtaisesti haettava bilerannekkeensa Sibeliustalolta tai messukeskuksesta.

Lippuja iltabileisiin myydään 2400 kappaletta. Yksi tilaus pitää sisällään maksimissaan 5 iltabilelippua. 

Bileissä pääsemme nauttimaan muun muassa kunniavieraidemme Camellian ja DJ Genkin mahtavista esityksistä! Muut illan esiintyjät julkaistaan ennen iltabileiden lipunmyynnin avaamista. Luvassa on musiikkia, runsaasti tanssi- ja istumatilaa, juotavia moneen makuun ja kesäistä juhlatunnelmaa. Toivottavasti näemme bileissä!

Kommentit

Anonyymi
Nyt on ison maailman meininki! Huippu juttu!
pstj
Onko bileissä anniskelua? En äkkiseltään löytänyt mainintaa.
Leo "djyukata" Lindgren
Hei! Kyllä on!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!