Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Iltabileet

Tämän talven iltabileet välkkyy ja säkenöi taas tuttuun tapaan Möysässä. Tällä kertaa esiintyjät soittavat animumpaakin animumpaa bilemusiikkia ja luvassa on esimerkiksi energistä odotemitaa ennennäkemättömältä ja ainutlaatuiselta kombolta! Älä missaa lauantain iltamaa, vaan tule nauttimaan biiteistä sielun täydeltä. Möysä soveltuu juhlimisen kyljessä myös seurusteluun, joten illasta voi ottaa ilon irti myös siemailemalla drinksuja rauhallisemmassa yläkerrassa.

Osoite: Hämeenkatu 16, 15110 LAHTI. Etäisyys rautatieasemalta 650 metriä, kauppatorilta 170 metriä.

Aikataulun mahdollisista muutoksista ilmoitetaan täällä nettisivuilla.

 

LAUANTAI 16.2.

20:00 Ovet avataan

20:30 Movestache

21:30 DJ Kehveli

22:30 PURELLELmove – Dansupaatii

23:00 DJ Kaiku

24:00 DJ Yukata

01:00 BLNQ

02:00 back to back

04:00 Bileet loppuuMovestache
20:30 - 21:30Desuconin veteraanein viiksi-DJ aloittaa iltabileet tällä kertaa hieman erilaisella setillä: luvassa on täysi pläjäys viime vuosikymmenien animemusiikkia ilman sen kummempia remix-kikkailuja pyöräyttämään bileet käyntiin, nostalgiatrippailusta tuoreimpiin tunnareihin. Ole siis ajoissa paikalla, tämä ei tule toistumaan!

 

DJ Kehveli
21:30 - 22:30

Alkuiltaa tulee lämmittelemään helsinkiläinen DJ kehveli. Harrastelija-DJ:nä Kehveli on toiminut jo useamman vuoden ajan ja nyt 2018 syksystä alkaen hän on tehnyt ammattilaisena keikkaa pääkaupunkiseudun baareissa. Desuconiin hän tulee vapauttamaan tanssilattialle niin japani elektroa kuin pelimusaremiksejä. Esiintyjä itse on puolisokea, mutta eipä sitä tarvitse paljon nähdä, kun fiilis tulee suoraan sydämestä.

 

PURELLELmove – Dansupaatii
22:30 - 23:00

Suurin DJ-tanssiryhmäshow mitä Suomen coneissa on koskaan nähty! PUREmoden ja Parallelin tanssijoista koostuva iskuryhmä yhdistää voimatasonsa DJ Movestachen japanibiitteihin, ja luvassa on odottemitan täyteinen puolen tunnin räjäytys, jossa kuullaan ja nähdään showtansseja kaikkialta avaruuden ja uuden mantereen väliltä. Omat valotikut mukaan!

 

DJ Kaiku
23:00 - 24:00

Moikka, Kaiku täällä. Suomen talvi saattaa olla kylmä, mutta Desubileissä tunnelma on aina yhtä varmasti lämmin kuin ruuhkabussi toppatakissa. Desussa hikoilu vaan on huomattavasti hauskempaa. :D Osaltani voin luvata jälleen timanttisen tanssittavaa pelimusasettiä unohtamatta muita japanimusiikin suosikkejani. Arigatattista!


DJ Yukata
24:00 - 01:00

©Lahiss

Booting DJ_Yukata.exe... Loading Frostbite_afterparty.wav... Coneista tuttu DJ Yukata nostaa bileet bittiavaruuteen sähköisellä setillä, luvassa punaisia moottoripyöriä, raidetykkejä ja aikamatkustusta. Mukana myös yllätysesiintyjä!

 

BLNQ
01:00 - 02:00

Energisistä ja korkeatempoisista seteistään tunnettu BLNQ (Blank) palaa jälleen Desuconin lavalle. Tällä kertaa luvassa on lisää animemusiikkia enemmän tai vähemmän remiksattuna, K- ja J-Popia sekä elektronista musiikkia aina eurobeatista happy hardcoreen/nightcoreen.