Iltabileet ja desulounge

Desucon Frostbiten esiintyjähaku on taas tulilla. Jos voit kuvitella itsesi esiintymässä desuyleisölle, pitämällä hypeä yllä tanssilattialla tai tunnelmaa lämpimänä loungessa, heitä meitä hakemuksella. Hakea voi vaikka aloittelevana sooloartistina, hc-harrastelijana tai veteraanibändinä, kunhan ulosanto ja teema on desuvieraita innostavaa – eli animeen liittyvää.

Iltabileet tapahtuvat yömyöhään kahdessa osassa, eli perjantaisella tunnelmallisella loungetuokiolla ja lauantaisella tajunnan räjäyttävällä biletyksellä. Esiintyjäksi voit hakea kummalle päivälle vain ja loungessa voi pitää myös esimerkiksi lyhyitä ja kevyitä puheohjelmia. Kun suurin osa muusta desuohjelmasta on päivällä, lounge ja biletys ovat illan ja yön keskipiste. Sen lisäksi, että ne ovat tärkeä osa conikävijöiden kokemuksesta onnistuneesta viikonlopusta, se on myös esiintyjänä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus keinuttaa intohimoista ja värikästä yleisöä.

Hakemuksien deadline on sunnuntai 21.10.2018. ja hakeminen tapahtuu lähettämällä meille emailia, josta käy ilmi seuraavat asiat:

 

-Esiintyjänimesi.

-Lyhyt esittely itsestäsi ja siitä, miksi haluat esiintyä.

-Näyte osaamisestasi ja tyylistäsi esimerkiksi mixtapen muodossa.

-Tieto siitä, kuinka pitkän ja millaisen kokonaisuuden haluat esittää ja, että haluatko esiintyä loungessa vai iltabileissä.

 

Illan ohjelman ja esiintyjät kokoaa Desucon Frostiben biletiimi ylläolevien kohtien perusteella toimivaksi ja sopivaksi kokonaisuudeksi. Lähetä siis hakemus tai vaikka  kysymys, idea tai ehdotus asiaan liittyen. Nähdään Sibbellä!

 

Desucon Frostbite 2019 biletiimi

iltabileet@desucon.fi