Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Desulounge

Coniperjantai-iltana pääsemme jälleen kerran nauttimaan vanhasta tutusta Desuloungesta. Lounge löytyy tänä vuonna Sibeliustalon Ravintola Lastusta, ja tarjolla on jälleen kerran kevyttä puheohjelmaa sekä musiikkiesityksiä. Conin aloitus sujuu leppoisasti loungessa desudrinkkejä siemaillen, ohjelmaa seuraten tai vaikkapa ihan vain kuulumisia vaihdellen kavereiden kanssa.

 

Esiintyjät ja aikataulu

19:00 Lounge aukeaa

20:00 NANI THE MITä?! LOUNGEVISA!

Tuksu Kamen

Rakas desukansa, nyt on aika ryhmäytyä tuttujen ja tuntemattomien kanssa 1-6 hengen joukkueisiin!

Luvassa on tiukka patteri triviakysymyksiä anime- ja manga-aiheista, joiden ratkomiseksi tulee käyttää niin silmiä, korvia, suuta kuin päätä! Muutkin ruumiinosat tarpeen mukaan! Neuvoa-antavien itseä fiksumpien kissojen käyttö sen sijaan tiukasti kielletty. Leikkimielisessä visailussa pärjäämisen keskiössä ei ole kovin tieto, vaan kovin päteminen!

21:00 Komediaa aiheesta anime

Leo "Thefieldofnone" Lindgren

Loungessa on mukava siemailla juomia, kunnes meno päätyy siihen pisteeseen, että nauttii desusäästä vasten tahtoaan. Ja pilkkipajakin on peruttu.

Tällä kertaa ajattelin pitää itseni kurissa järjestämällä ohjelmaa loungessa.

Tervetuloa siis kuuuntelemaan standuppia! Ohjelman aikana käydään läpi kiperiä uutiskysymyksiä, opetellaan mukautumaan conimajoituksen äkkinäisiin muutoksiin, selviytymään fanitusreissusta lontoossa, vieraillaan erilaisessa isekaissa ja paljon muuta!

22:00 Pianoesitys

Joona ”Jipper” Jauhiainen

Mikä yhdistää Final Fantasy ja Kingdom Hearts -sarjoja, animesarjojen introja sekä internetmeemejä? Unohtumattomat musiikkikappaleet ja korvamadot tietenkin. Tule kuuntelemaan pianosovituksia aina Dancing Madista Mii Channel Themeen asti sekä kaikkea siltä väliltä.

23:00 DJ-esitys

THMZ

Moshi moshi, THMZ tässä terve. Jos ei pää heti kestä iltabileitten tykittelyä, niin mun seurassa on mukava rentoutua loungen puolella!

Soittelen tossa ohjelmien välissä ja loungen loppuosassa laidasta laitaan menevää settiä, j-rapista poppiin, ja ehkä loppuiltaan mennessä uskalletaan siirtyä vähän energisempään soitantaan. Täällä on hyvä lämmitellä ennen seuraavan illan tanssimista ja tamppaamista!