Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Työpajat

Desuconissa järjestetään paljon mielenkiintoisia työpajoja, joissa pääset kokemaan ja tekemään itse.

Osaan työpajoista on ennakkoilmoittautuminen. Työpajojen ennakkoilmoittautuminen on alkanut! Esimerkiksi Shibari-työpajat ovat aiempina vuosina olleet niin suosittuja, että ilmoittautuminen on mennyt täyteen jo muutaman tunnin aikana, joten kannattaa olla mahdollisimman nopea, mikäli haluaa mukaan. Perehdy siis osallistuvaan ohjelmaan ja varmista, että pääset osallistumaan kaikkiin suosikkeihisi!

Vain alla listattuun ohjelmaan on ennakkoilmoittautuminen, loput löydät ohjelmakartasta.

 

Ennakkoilmoittautuminen infossa

Onigiripaja

Sirpa "Nelfes" Kovanen, Nahvi

15.2.2019 20:30 – 15.2.2019 23:00

Honka

Onigiri on suosittu riisistä tehty välipala, joka vilahtaa tuon tuosta myös animessa. Nyt voit oppia tekemään onigireja itse! Pajassa valmistetaan yhdessä erilaisia täytteitä ja furikake-maustesekoitusta, minkä jälkeen osallistujat saavat tehdä itselleen mieluisia onigireja. Lopuksi onigirit tietysti syödään teen ja jutustelun lomassa. Materiaalimaksu on 5 euroa, ota mukaan tasaraha. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Työpajaan on ennakkoilmoittautuminen infossa. Emme suosittele osallistumista työpajaan, jos olet allerginen kalalle tai seesaminsiemenille.

 

Ennakkoilmoittautuminen netissä

Itsesidontapaja

Katariina "Katka" Pirttijärvi

15.2.2019 22:00 – 16.2.2019 00:00

Koivu

Onko köyden käsittely jo vähän tuttua? Tai kiinnostanut pidemmän aikaa, mutta et ole löytänyt harjoitteluun paria? Tässä pajassa harjoittelemme itsesidonnan perusteita ja miten shibariin tutustumisen voi aloittaa. Mukaan et tarvitse edes omia köysiä, mutta toivoisimme kykenevien tuovan omansa, tarjolla on rajatusti lainaköysiä. Vesipullo ja liikkeen mahdollistava vaatetus ovat vahvasti suositeltuja.

Ennakkoilmoittautumislomake osoitteessa: Ohjelma on täynnä

 

Desudeitti

Harri, Tiia

16.2.2019 13:00 – 16.2.2019 15:30

Honka

Etsitkö conista samanhenkistä juttuseuraa, uusia tuttavuuksia tai sielunkumppania? Tervetuloa hyvän mielen speed dating -ohjelmaan, Desudeittiin! Pääset tapaamaan uusia ihmisiä aina viisi minuuttia kerrallaan. Tule sellaisena kuin olet, mukaan ei tarvita kuin ennakkoluuloton asenne ja iloinen mieli! Ohjelmaan on ennakkoilmoittautuminen netissä. Tarjolla heteronormatiivinen- ja sateenkaarideitti. Lämpimästi tervetuloa!

Ennakkoilmoittautumislomake osoitteessa: Ilmoittautuminen

 

Anime-Alias

Maaret "Arana" Stepanoff, Petteri "Tsubasa" Uusitalo

17.2.2019 12:30 – 17.2.2019 15:30

Honka

Tule pelaamaan animeteemaista sanaselityspeliä Desuconin selitysturnaukseen. Selitettäväksi pääsevät niin sarjat ja hahmot kuin piirretyistä tutut tropeet ja paikatkin. Selitettävä termistö keskittyy tunnettuihin ja laajasti keskusteltuihin teoksiin, ja pelistä saa eniten irti peruslaajalla anime- ja/tai mangasivistyksellä. Pelejä järjestetään kaksi, alkaen klo 12:30 ja 14:00. Molempiin peleihin mahtuu 12 pelaajaa, ja niihin on ennakkoilmottautuminen netissä. Paikalle saa kuitenkin ilmoittamattakin tupsahtaa yleisöksi arvailemaan selitettäviä termejä mielessään.

Ennakkoilmoittautumislomake osoitteessa: Ilmoittautuminen (12:30) / Ilmoittautuminen (14:00)