Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Kirpputori


Kuva Desucon Frostbiten (2016) kirpputorilta: Mikael Peltomaa

Kirpputori

Frostbitesta 2023 löytyy kirpputori, jonne voit tuoda myytäväksi tarpeettomat tavarasi tapahtuman ajaksi! Kirpputorilla voit myydä mangaa, animea, figuureja, pehmoleluja, cosplayasuja tai mitä tahansa muuta japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää, kunhan ne eivät ole piraattituotteita tai taidekujalle kuuluvia. Myyjämme hoitavat tavaroiden myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten conin lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat. Kirpputori sijaitsee myyntipöytäsalin backstagella, ja kulku sinne tapahtuu 1. kerroksen kautta.

Huom! Kirpputorilla käy vain käteinen!

Tavaroiden ilmoittaminen

Tuotteiden ilmoittaminen kirpputorille on suljettu.

Kirpputorin aukioloajat

Pe 18:00 - 22:00

La 10:00 - 20:00

Su 10:00 - 14:00

Myytäviä tavaroita voi tuoda ja hakea koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, ja lisäksi perjantaina tavaraa voi tuoda myyntiin jo klo 16 alkaen. Myyntivoitot ja myymättömät tavarat on haettava viimeistään sunnuntaihin klo 16 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille conikävijöille. Muista ottaa tavaroita hakiessasi jokin henkilöllisyystodistus mukaan!

Kirpputorilla on itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Desuprofiilin Kirpun käyttämistä varten. Myytävät tuotteet kirjataan Kirppuun etukäteen, jonka jälkeen myyjä tulostaa kirjausnäkymästä hintalaput, kiinnittää ne itse myytäviin tavaroihin ja tuo tuotteensa Desuconin kirpputorille. Kaikki myytäväksi tulevat tavarat viivakoodiskannataan kassalla ennen kuin ne laitetaan myyntipöydille, ja uudestaan, kun ne lähtevät pois, joko myytyinä tai conin lopuksi. Näin varmistetaan kaikille myyjille ja ostajille mahdollisimman luotettava ja joutuisa kirpputorielämys ja jätetään aikaa muuhun conittamiseen!

Tarkemmat ohjeet sopivista myyntituotteista, tuotteiden ilmoittamisesta ja hintalappujen kiinnittämisestä löytyvät Kirpusta. Jos sinulla on kysyttävää kirpputorille sopivista tuotteista, hintalappuohjeista tai muusta kirppiksen toiminnasta, kirppistiimin tavoittaa osoitteesta kirppis@desucon.fi.