Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Lipunmyynti

Desucon Frostbite on myyty loppuun!

Lipun voi vaihtaa rannekkeeseen perjantaina 15:30 eteenpäin sään salliessa Sibeliustalon pääovien edessä tai Desusään sattuessa Sibeliustalon aulassa.

Kuva © Matias Tukiainen.

Mitä?

Desucon Frostbite 2023 on pääsymaksullinen tapahtuma. Saatavilla tulee olemaan ainoastaan koko viikonlopun lippuja, eli yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Lipun hinta on 33 euroa ja tilauksen rajoituksena on 10 lippua/tilaus. Erillisiä toimitus- ja käsittelykuluja ei ole. Liput ovat sähköisiä PDF-lippuja, ja voit näyttää lipun puhelimesta tai tabletista. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Tiedotamme mahdollisesta loppuunmyynnistä nettisivujemme lisäksi Facebookissa ja Twitterissä. Jos liput myyvät ennakkoon loppuun, ei tapahtumapaikalla ole enää ovilipunmyyntiä. Kesän Desuconit ovat myyneet loppuun ennakkoon jo useamman vuoden ajan, joten olethan ajoissa liikkeellä.

Ostamalla lipun pääset Sibeliustalon päätapahtumaan ja desuloungeen. Poikkeuksen tekevät vain ne tapahtuman osat jotka on erikseen ilmoitettu maksullisiksi, kuten mm. työpajat ja konsertit ja iltabileet. Työpajoissa maksu on vain materiaalimaksu työpajan tarvikkeista.

Tutustuthan myös kaupan ehtoihin.

Milloin?

Desucon Frostbite 2023 on kolmipäiväinen ja tapahtuma järjestetään 13.-15.1.2023.

Mistä?

Liput myydään Desukaupassa.
 
Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapaikalla pääsisäänkäynnillä ja ranneke toimii viikonlopun ajan pääsylippunasi. 

Verkkokauppa palvelee suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla vielä tapahtuman aikanakin, mikäli lippuja on tällöin vielä saatavissa. 

Lipun voi vaihtaa rannekkeeseen perjantaina klo 15:30 eteenpäin sään salliessa Sibeliustalon pääovien edessä tai Desusään sattuessa Sibeliustalon aulassa.

 

Kuinka paljon?

Sibeliustalon ilmastoinnin, narikan kapasiteetin sekä yleisen viihtymisen takia lippuja on tarjolla vain 2700 kappaletta. Tahdomme tarjota kävijöillemme conin, jossa on tilaa myös olla ja hengittää. Sibeliustalon välittömästä läheisyydestä löytyy myös Lahden satama-alue, joka tarjoaa  kesäisin mahdollisuuden viettää aikaa myös ulkosalla sään salliessa.

 

Miten?

1) Kirjaudu sivuille DesuProfiilillasi ja tee tilauksesi DesuKaupassa

2) Maksa tilauksesi nettipankissasi. Huomioithan, että maksuaikaa on vain joitain tunteja. Tämän jälkeen maksamaton tilaus mitätöityy, ja sinun täytyy ostaa lippusi uudestaan.

3) Kun lipunmyyntikoneistomme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi. PDF-lippu tallentuu myös DesuProfiiliisi.

4) Tallenna lippu puhelimeesi tai tablettiisi. Rannekkeita ei postiteta kotiin.

5) Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjä, eli lipussa mainitulla nimellä ei ole lunastustilanteessa merkitystä. Otathan lipun valmiiksi esiin. Mikäli näytät lipun puhelimestasi, säädäthän sen kirkkauden maksimiksi.

Mikäli tarvitset avustajalipun, olethan yhteydessä desucon@desucon.fi.