Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Pelit

Desuconissa voit taas kuluttaa ohjelmien välistä aikaa erilaisten pelien muodossa! Katso tästä kiinnostavimmat ehdotukset!

Mahjong ja go

Tule tutustumaan perinteisiin japanilaisiin peleihin Kongressisiiven uuteen Metsänhaltijan saliin! Helsingin yliopistollinen go-seura YliGo on tuonut paikalle go-settejä ja seuran jäsenet perehdyttävät pelin saloihin lautapelipisteen aukioloaikoina. Tarjolla on myös mahjong-settejä vapaaseen pelailuun sekä automaattinen mahjong-pöytä! Mahjongia voi harjoitella Helsingin yliopiston Yama-seuran opastuksella automaattisella mahjongpöydällä. Tule kokeilemaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelejä pelannut!

Pelien opettajat ovat paikalla Metsänhaltijan salissa perjantaina klo 18-00, lauantaina 09-00 ja sunnuntaina 9-17 (ajat ovat suuntaa antavia). Muiksi ajoiksi pelit kerätään talteen, mutta saattavat jatkua pidempäänkin jos vain innokkaita pelaajia riittää!

Pelisali

Kongressisiiven pelisalissa pääset kokemaan niin vanhat klassikot kuin kuumimmat uutuudetkin.

Pelisali soveltuu mainiosti niihin hetkiin vaikka kun kaveri on ohjelmassa ja sali on jo täynnä, voi ei! Tai jos on vaan semmoinen olo että haluaa otta pienen hetken pelien maailmassa. Pelisalista löytyy päästä päähän eri pelejä, eri aikakausilta. Vanhat CRT:t hurruttavat menemään lämpöä tiiviin tunnelman kiteytymiselle.
Pyrkimyksenämme on antaa Conittajlle ikään kuin pelien aikakapseli, aina alun NES-peleistä uusimpiin konsoli-peleihin, joista uutuutena tämän vuoden Frostissa on Valve Index VR-piste!

Myöskin tuttuja Jackbox pelejä tulee pyörimään satunnaisesti päivien aikana, kannattaa siis kurkata Pelisaliin sisään mitä mahtaa olla menossa milläkin hetkellä!


perjantaina 17–02
lauantaina klo 8–02
ja sunnuntaina 8–16

Tanssi- ja rytmipelit

Tympiikö pelkkä kävely ja istuminen? Tule tutustumaan japanilaisiin rytmipeleihin Metsähallissa ja testaa samalla rytmitajusi ja koordinaatiokykysi. Haasta itsesi Beatmania IIDX:n parissa tai pidä hauskaa läpsyttelemällä Pop´n Musicia, löydä sisäinen diskodiivasi tanssipelien parissa tai rummuttele menemään Taiko no Tatsujinin parissa! Pelipisteeltä löytyy myös Sound Voltex ja DJMax Respect! Tanssi- ja rytmipelit ovat pelattavissa avajaisista päättäjäisiin, poikkeuksena kuitenkin osa yöstä. Pelipisteet suljetaan yöksi ja niille voi palata pitämään hauskaa taas klo 10 aamulla. 

perjantaina 17–00
lauantaina 9–22
ja sunnuntaina 9–17