Iltabileiden lipunmyynti alkaa lauantaina 22.4 - usein kysytyt kysymykset iltabilelipuista

Kirjoittanut
Sienitarha

Kuva: Nyymix

Desuconin iltabileiden lipunmyynti alkaa lauantaina 22.4. klo 18:00 kävijälipunmyynnillä. Lippuja myydään yhteensä 2400 kappaletta. Kaikki iltabileliput ovat myynnissä lauantaina alkavassa kävijälipunmyynnissä, ja niiden hinta on 14 euroa. Kävijälippu tarkoittaa iltabilelippua, joka on voimassa yhdessä tapahtumarannekkeen tai -badgen kanssa, ja näitä lippuja ei voi käyttää ilman tapahtumaranneketta tai -badgea. Jos sinulla ei ole tapahtumaranneketta tai -badgea, et voi päästä kävijälipulla Desuconin iltabileisiin.

Jos iltabileliput eivät myy loppuun kävijälipunmyynnin aikana, loput iltabileliput tulevat myyntiin kaikille avoimessa erässä tiistaina 25.4. klo 18:00. Avoimen lipunmyynnin iltabileliput ovat sellaisia, joilla pääsee Desuconin iltabileisiin myös ilman tapahtumaranneketta tai -badgea. Avoimen erän iltabilelippujen hinta on 36 euroa.

Molemmissa lippuerissä tilausraja on 5 lippua/tilaus. Kävijä- ja avoimen erän myyntieriin ei ole eri lippukiintiöitä, joten jos liput myyvät loppuun kävijälipunmyynnin aikana, kaikille avointa lipunmyyntierää ei myydä. Kävijähintaisten iltabilelippujen myynti ei pääty kaikille avoimeen lipunmyyntiin. Kävijähintaisia lippuja voi siis ostaa myös siinä tilanteessa, kun kaikille avoin lipunmyynti alkaa 25.4..

Mikäli iltabilelippuja jää jäljelle, niitä voi ostaa Desukaupan kautta aina bileiden loppumiseen asti.

Käytännön osto
Desu-kaupassa
Iltabileliput myydään Desuconin kaupassa, ja niiden ostoon tarvitaan Desuprofiili. Käytännössä kaikilla aktiivisilla Desuprofiileilla pystyy ostamaan kävijälipunmyynnistä iltabilelippuja. Kauppa ei esimerkiksi rajoita kävijäerän iltabilelipun ostoja vain sellaisiin Desuprofiileihin, joilla on ostettu tapahtumalippu. Lippu on PDF-tiedosto, joka vaihdetaan rannekkeeseen paikan päällä.

Kävijälippuja (14 €) voi ostaa myös avoimen lipunmyyntierän (36 €) tullessa myyntiin 25.4.

Tapahtumassa
Iltabileliput vaihdetaan tapahtumapaikalla rannekkeisiin joko Sibeliustalon lunastuspisteellä, infossa tai Urheilu- ja messukeskuksen lipunvaihtopisteellä. Jokaisen iltabileisiin menijän on henkilökohtaisesti tultava lunastamaan rannekkeensa. Näin ei ole esimerkiksi mahdollista, että yksi henkilö lunastaa koko kaveriporukan rannekkeet ja ottaa ne mukaansa, koska lippukuutit laittavat rannekkeet heti käteen lunastuksessa. Suosittelemme lunastamaan iltabileliput Sibeliustalolla ennen bilepaikalle suuntaamista, koska se vähentää ruuhkan muodostumista bilepaikalla.

Kävijän iltabilelipun lunastus vaatii tapahtumarannekkeen tai -badgen. Ranneke tai badge tarkistetaan lunastuksessa.

FAQ

En ole ostanut Desuprofiilillani tapahtumalippua. Voinko silti ostaa kävijän iltabilelipun?
Kyllä, voit ostaa Desuprofiilillasi kävijän iltabilelipun, vaikka sillä ei olisi ostettu tapahtumalippua. Verkkokauppa ei mitenkään tarkista tai verifioi Desuprofiileja niin, että iltabilelippujen osto-oikeus rajautuisi. Tapahtumarannekke tai -badge tarkistetaan vasta itse tapahtumassa lunastushetkellä.

Voiko yksi henkilö ostaa koko kaveriporukan iltabileliput omalla profiilillaan?
Kyllä, yhdellä Desuprofiililla voi tehdä useamman lipun tilauksen, samalla tavalla kuin tapahtumalippujen kanssa. Jokaisen iltabileisiin menijän on tosin tultava itse henkilökohtaisesti hakemaan iltabilerannekkeensa. Huomaathan, että molemmissa lippuerissä tilausraja on 5 lippua/tilaus

Voinko päästä kävijän iltabilelipulla bileisiin ilman tapahtumaranneketta, jos maksan kaikille avoimen ja kävijäbilelipun erotuksen?
Ei, iltabileisiin ei pääse kävijälipulla ilman tapahtumaranneketta tai -badgea.

Olen ostanut kalliimman iltabilelipun 36 eurolla, mutta sainkin lipun tapahtumaan. Saanko badgea tai ranneketta näyttämällä alennusta iltabileistä? 
Valitettavasti emme anna alennusta lipun hintaan. Kävijäliput ja avoimen erän liput ovat kaksi eri PDF-muotoista tuotetta, joille on määritelty etukäteen omat hinnat.

Ostin kävijälipun iltabileisiin, mutta en saanutkaan tapahtumalippua. Voinko vaihtaa Desukaupassa lipun kalliimpaan tai palauttaa kävijälipun ja ostaa sitten avoimen erän lipun?
Lippua ei voi suoraan vaihtaa, mutta kaupan palautusoikeus on 14 vuorokautta. Voit siis palautusoikeuden puitteissa palauttaa kävijähintaan ostetun lippusi ja ostaa kaikille avoimesta erästä uuden lipun, mikäli lippuja on yhä myynnissä.

Voiko iltabilelipun myydä eteenpäin, jos en pääsekään bileisiin?
Kyllä, iltabilelipun voi myydä eteenpäin, oli kyseessä kävijälippu tai kaikille avoimestä erästä ostettu lippu. Huomaathan, että ostajalla on oltava tapahtumalippu tai -badge, mikäli hän haluaa lunastaa kävijälipun.

Tapahtumapaikasta

Iltabileet järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksen (Salpausselänkatu 7) Lahti Hallissa.

Messuhallin parkkipaikka on vapaassa käytössä ja paikat ovat ilmaisia. Bilepaikassa on esteetön kulku ja bileistä löytyy myös pyörätuolikoroke. Pienet laukut ovat sallittuja bilepaikalla, mutta isommat laukut ja propit kannattaa jättää hotelliin, conipaikalle tai viimeistään bileiden narikkaan. Bileissä on saatavilla myös ruokaa, tarkempaa tietoa tästä tulee myöhemmin.

Iltabileiden esiintyjät

Iltabileiden esiintyjäkattaus ja illan alustava aikataulu on julkaistu! Iltaa tähdittää kunniavieras-DJ:t DJ Camellia ja DJ Genki

Alustava aikataulu

Kello Tapahtuma
20:00 Ovet iltabileisiin aukeavat
20:15 EVERFROST
21:00 DJ Weeaboomerin AMVDJSET
21:45 DJ Tabbels
22:30 ANIMEMEME (saqkiiii!!!! & wasabi) 🇯🇵
23:15 DJ Yukata
24:00 Camellia 🇯🇵
01:00 DJ Genki 🇯🇵
02:00 DJ Akatsuki 🇳🇴
02:45 放課後 RAVE CLUB (THMZ, Rassyy, RonRon & VJ HANAKO 🇯🇵)
04:00 Ovet sulkeutuvat

Kommentit

Moon
Onko iltabilelipuissa samanlainen varaus kuin Desu lipuissa?
Leo "djyukata" Lindgren
Hei! Jos varauksella tarkoitat myytävien lippujen määrää niin niitä on myynnissä 2400kpl!
Moon
Tarkoitin että 'tilataanko' iltabileliput samalla tavalla! Eli ensin varaat, sitten maksat!
Leo "djyukata" Lindgren
Kyllä , lippujen osto toimii samalla tavalla kuin päätapahtuman lippujen osto!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!