Iltabileiden esiintyjäkattaus julki!

Kirjoittanut
djyukata

Kesän Desuconin lipunmyynti sekä iltabileiden lipunmyynti lähestyvät kovaa vauhtia, joten nyt onkin aika julkistaa bileiden mahtava esiintyjäkattaus! Luvassa on jälleen illan täydeltä animetykitystä, kun tämä jengi päästetään valloittamaan Lahden Urheilu- ja messukeskuksen lava. Illan tarkempi aikataulu julkistetaan kevään edetessä. Tiedot iltabileiden lipunmyynnistä pääset lukemaan iltabileiden sivulta

Kunniavieraat

Camellia

Ulkomailla harvoin keikkaileva Camellia nähdään nyt ensimmäistä kertaa Euroopassa! Rytmipelimusiikista suureen suosioon noussut tuottaja tunnetaan nopeatempoisten ja vaikeiden osu! ja SoundVoltex-kappaleidensa lisäksi myös huikeista remixeistään. Lisäksi hän on tuottanut musiikkia esimerkiksi Vtuber Houshou Marinelle. Camellian settiä pääsee kuulemaan puolenyön tiimoilla. Lue lisää Camelliasta täältä.

 

DJ Genki

DJ Genki palaa Desuconin iltabileisiin! Vuoden 2018 Desucon Frostbitessa DJ Genki toi Möysän musaklubille nopeat biitit ja mahtavan meiningin, ja tällä kertaa pääsemme nauttimaan hänen tuotannostaan entistä isommassa mittakaavassa! Rytmipelien kappalelistoilta tuttu tuottaja on myös säveltänyt animemusiikkia, joista viimeisimmän teema sopii täydellisesti juhlaväelle! Lue lisää DJ Genkistä täältä.

 

Muut esiintyjät

DJ Akatsuki

Norjalainen DJ Akatsuki valaisee tanssilattian tuoreilla anison-mashupilla, odottamattomilla bassodropeilla ja tyylikkäillä genren siirtymillä. Unohtamatta villejä tanssiliikkeitä!
Hän on esiintynyt aiemmin useissa paikoissa Tokiossa, mukaan lukien Club Mograssa ja soittaa laajan valikoiman uusia ja vanhoja anime bängereita.
Hänen suosikkianimensa ovat Gurren Lagann, Kekkai Sensen, Gintama, Kaguya-sama, Vivy ja monet muut. Nähdään bileissä!

 

ANIMEMEME (saqkiiii!!!! & wasabi)

Desuconin iltabileisiin kurvaa Japanista asti kaksi ANIMEMEME-festivaalin DJ:tä, saqkiiii!!!! ja wasabi! Yhdistäen voimansa he viihdyttävät Desun bilekansaa animemusiikilla, cosplaylla ja tanssilla! Molemmilta löytyy sekä DJ ja VJ taidot ja wasabi esiintyy kaiken lisäksi cosplayssa. Saqkiiii!!!! on DJ ja yksi ANIMEMEMEn järjestäjistä ja hän on myös yksi artistijäsenistä METEORA st:ssä. ANIMEMEME:stä lisää tietoa iltabilesivulla!

 

EVERFROST

EVERFROST on suomalainen power metalliyhtye, jota inspiroi japanilainen animemusiikki ja estetiikka. Desucon 2023 -iltabileissä EVERFROST esittää Frostbites EP:ltä tuttuja animetunnareita, conikansan rakastamia klassikkobiisejä sekä omaa tuotantoa Winterider albumilta. Tule todistamaan, kun päräytämme vuosikausien kovimmat iltabileet käyntiin heti bileiden alkaessa!

 

放課後 RAVE CLUB

Loppuyön nopeimmat biitit ja animeimmat tykittelyt desukansalle tarjoaa 放課後 RAVE CLUB! Menoa on tarjolla kolmen DJ:n verran, kun THMZ, Rassyy ja RonRon etsivät ystävyyden voimaa dekkien takaa. Tämän kolmikon joukkoon liittyy lisäksi Anikura-virtuoosi VJ HANAKO tarjoamaan conikansalle timanttejakin kovempia visuaaleja! Tällä kokoonpanolla ei hitaita kuulla, vaan loppuun asti painetaan kaasu pohjassa!

 


Kuva: Nyymix

DJ Tabbels

Coneista ja Neonya!! Partystakin tutuksi tullut DJ Tabbels johdattelee conikansan biletunnelmaan levylaukullisella animeremixejä ja originaaleja. Jos et halua päättää iltaasi telemarkein mäkimonttuun, suuntaa nyt nokkasi kohti messuhallia tasajalkaa kuuntelemaan tätä railakasta settiä!

 


Kuva: minapamina

DJ Weeaboomerin AMVDJSET

DJ Weeaboomer on erikoistunut wanhaan animemusiikkiin ja uusiin konsepteihin – joten iltabileiden lavalla nähdään show, jossa myös sinä voit olla mukana! AMVDJSET on nimensä mukaisesti animemusiikkivideoilla soitettava DJ-keikka, ja animemusiikkivideot tulevat tällä kertaa suoraan Desuconin kävijöiltä uudelleentoteutettuina nostalgisisina anime-opening-videoina. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan - täytetään messuhalli AMV:llä ja pistetään jalalla koreasti!

 

DJ Yukata

Punaisesta yukatastaan ja coniseteistään tunnettu DJ päräyttää jälleen animemusiikin täyteisen settinsä conikansan kuultavaksi! Yukata vaihtaa sujuvasti genrestä toiseen saaden bilettäjät yllättymään joka kerta. Luvassa on mashuppeja, remixejä, kauden kovimpia openingeja ja uutta omaa animeremixtuotantoa, sekä paljon muuta! Saavu siis nauttimaan visuaaleilla höystetystä setistä, joka räiskyy kuin natsumatsurin kruunaava ilotulitus!

 

Kommentit

Anonyymi
Saisiko esiintyjien aikataulun tietää ennen lipunmyyntiä?
Tarkemmin kiinnostaa koska kunniavieraat esiintyvät.
Leo "djyukata" Lindgren
Moi! Alustava aikataulu on nyt nähtävillä iltabilesivuilla!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!