Taidekujavalinnat on tehty

Kirjoittanut
Falanukki

Kuva: Jenni Suominen

Tervehdys! Iloksemme tiedotamme, että Desuconin 2024 taidekujavalinnat on nyt tehty.

Kuten aikaisempina vuosina, Desucon pyrkii taidekujavalinnoissaan monipuolisuuteen, tapahtuman teeman henkeen ja ajankohtaisuuteen. Tämän tavoitteen tukemiseksi olemme ottaneet tapahtumissamme käyttöön ensikertalaiskiintiön. Ensikertalaiskiintiöön kuuluvat taiteilijat eivät joko ole koskaan aiemmin olleet taidekujalla tai heidän edellisestä kerrastaan Desuconissa on kulunut 5 vuotta. Taidekujan hakijoiden arviointiin ja valintaan osallistui taidekujavastaavan lisäksi viisihenkinen Desuconin vastaavista muodostunut raati. 

Taidekujalle haki tänä vuonna 152 taiteilijaa/taiteilijaryhmää, joista ensikertalaisia oli 90 (~59%). Valitsimme tapahtumaamme 41 taiteilijaa, joista 19 (~ 46%) on meidän mittapuullamme ensikertalaisia. Tapahtumaamme varattu ensikertalaiskiintiö (25%) ylittyy siis tässäkin tapahtumassa merkittävästi. Kaikkiin hakijoihin on oltu yhteydessä sähköpostitse, joten tarkistathan myös roskapostikansiosi. 

Taidekujalla tullaan näkemään mielenkiintoisia tekijöitä, joita yhdistää innostus animeen, mangaan sekä japanilaiseen kulttuuriin. Tänä kesänä kujalta voi löytää taiteilijoiden alkuperäistuotoksia, fanitaidetta, käsitöitä, keramiikkaa ja muuta mielenkiintoista! Julkistamme tarkemmat taidekujaesittelyt toukokuussa verkkosivuillamme.

Onnea vielä kerran valituille, ja lämpimästi tervetuloa taidekujallemme!

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä taidekujavastaavaan osoitteessa taidekuja[at]desucon.fi

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!