Palautelomake on auki!

Kirjoittanut
Chianne

Conin viimeinen päivä on lähtenyt käyntiin! Vaikka kuinka paljon houkuttaisikin jäädä pidemmäksi aikaa conittamaan, niin jossain vaiheessa meistä jokainen joutuu lähtemään kotimatkalleen. Matkan aikana voikin vielä muistella viikonlopun tapahtumia ja samalla täytellä palautelomaketta.

Palautteen antaminen on tärkeää, koska sen pohjalta lähdetään parantamaan talven Frostbitea!

Palautelomakkeeseen tästä! 

Kommentit

Eero
Harvinaisen epämiellyttävä coni kokemus, oli suhteellisen huono järjestely tällä kertaa. Tyhmät aukiolot, liian isot jonot. Uusien tilojen miettiminen kannattaisi. Varausjärjestelmään parempi idea, kuin kilpajuoksu
Anonyymi
Ärsyttävistä ruuhkista huolimatta paikka oli kiva. Huikeat kunniavieraat, siistit pelit ja karaoket. Haikupajassa oli mukava rauha kaiken pöhinän keskellä. Olisi ollut kiva ehtiä muihinkin pajoihin. Kirppikselle voisi keksiä jotakin jottei syntyisi pullonkaulaa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!