Desucon 2024 on loppuunmyyty

Kirjoittanut
Desu-kun

Desuconin 2024 kaikki liput on ikävä kyllä myyty loppuun.

Lipunmyynnin peruutuserä niistä lipuista, joita ei makseta määräaikaan mennessä tulee myyntiin sunnuntaina 21.4. klo 18. Peruutuserässä myytäviä lippuja on saatavilla yleensä joitain satoja.

Kuva: Nizku

Kommentit

Anonyymi
Onks toi serverin kaatuminen joku ihan tietoinen ominaisuus nykyään kun touhu ihan samanlaista serverilottoa vuodesta toiseen?
Oon sekunnilleen paikalla, painan ostonappia, sivusto jää junnaamaan, ilmoittaa ruuhkasta, ja sen jälkeen liput on jo menneet.
Kai se on tämäkin yks tapa arpoa coniin pääsijät.
Lihaliemikuutio
Sentäs myynti tällä kertaa aukesi vasta kuudelta niinkun pitikin.
Anonyymi
Minä eikä kukaan kavereista saanut taaskaan lippuja. :( Ei olla päästy desuconiin vuosiin koska kukaan meistä ei ole tarpeeksi nopea. Serveri menee aina jumiin ja sitten liput onkin jo menneet. Harmittaa.
Anonyymi
Jostain syystä viime vuonna itse en saanut lippuja kun olin sekunnilleen kellonlyömänä ostamassa lippuja ja kaveri sai vaikka oli minuutin myöhässä. Nähtävästi nettiselain priorisoi jostain syystä, operalla en ole vielä saanut kertaakaan lippuja mutta edgellä sai joka kerta.
Seppo
Kun kerta on tiedossa että nää liput aina menee alle minuutissa niin eikö lipunmyynnin voisi järjestää ihan rehtinä arvontana?
anzku--u@hotmail.com
Trokaamiseen on vaikea puuttua sillä se ei periaatteessa ole laitonta. Lipun ostanut henkilö saa sen myydä eteenpäin niin isolla hinnalla kuin haluaa. Ja homma jatkuu niin kauan kun niitä ostetaan 🤷‍♀️
Tomzai
Itse sain lipun mutta se on ''hauskaa'' nähtävää kun jo minuutin yli huutonetissä myydään lippuja 120€ kipale.
Saisko tälle scalppauksella tehtyä jotakin?
anzku--u@hotmail.com
anzku--u@hotmail.com 0 tuntia sitten
Trokaamiseen on vaikea puuttua sillä se ei periaatteessa ole laitonta. Lipun ostanut henkilö saa sen myydä eteenpäin niin isolla hinnalla kuin haluaa. Ja homma jatkuu niin kauan kun niitä ostetaan 🤷‍♀️
Tomzai
Ei siinä muuta olisi kuin tehdä kaikista lipuista henkilökohtaisia, ryhmäostoille joku systeemi. Ei pitäis olla niin vaikeaa.
Anonyymi
Mitään kehitystä ei tapahdu vuodesta toiseen vaan tapahtumaa vain huononnetaan. Desu on muuttunut ylimieliseksi menestyksensä myötä. Ja mikäs siinä on ylpistellä, kun ihmiset edelleen ostavat kaikki liput sekunnissa.
Anonyymi
Huuto(piste)netissä jotku pisti lippunsa jo myyntiin ekan 5 minuutin sisällä. Mikäli haluatte jatkossakin tukea trokaajia niin eikun tuplahinnoilla ostelemaan.
retilav
Itsehän nappasin liput naapurin wifillä, kun ei jaksa omasta maksaa. Pitäisi varmaan hidastelijoiden käydä harjoittelemassa vähän reaktiokykyänsä tehokkammaksi. Pääsis katselemaan kesällä auringonlaskun ja kylmän huurteisen kera vilahtelevia tyllihameita.
Sonjuuw
Kiva olla kellon mukaan kaupan tiskillä 18.00.05 ja ei saanu lippuja :D ei siinä, 4 vuotta koittanu päästä osallistuun ekaa kertaa mut ei sit vissii....
ToivoKuisma
Ei voi kuin nauraa, että noin nopeasti tripla hinnoilla huutonetissä.
Nano
No, itsellähän meni myös alle 5 sekuntia olla tiskillä kahden lipun kanssa, mutta pitkän latauksen jälkeen tuli vain ilmoitus että loppuunmyyty. Samaan aikaan Huutonetissä, Torissa ja vastaavissa on alle vartissa kasa lippuja myynnissä, parhaimmillaan lähes nelinkertaisella hinnalla. Suosionsa ansiosta trokaajien määrä vaan lisääntyy, koska porukka ostaa heiltä lippuja, ja tukee kyseistä toimintaa ellei asialle tehdä mitään. Pitäisikö liput antaa suosiolla vaan arvalla? Pitäisikö rajoittaa enemmän kuinka monta lippua voi kerralla ostaa? Jotain olisi kuitenkin hyvä tehdä.
kavelija
Ainut lattiamajoitus on edelleen kristillisellä koululla? Eikö tämän pitänyt olla väliaikaisjärjestely? Yhteiskoulu oli paljon inhimillisempi sijainniltaan.
Alisa "Unikuutti" Rintala
Hei! Valitettavasti lattiamajoitusta on nyt toistaiseksi vain Lahden Kristillisellä koululla. LYKillä ei voi majoittua ennen kuin ovat tehneet remppaa ja viimeisimmän tiedon mukaan se alkaisi vasta vuonna 2025.
Lihaliemikuutio
Nykyinen systeemi on silkkaa arpomista parempi, mutta liput voisi kyllä muuttaa henkilökohtaisiksi jotta trokareista päästäisiin.
Kazamasa
Tämä. Tätä olen itsekin miettinyt hyvänä keinona estää trokarit. Esimerkiksi oston jälkeen olisi muutama minuutti aikaa vain kirjoittaa jokaiselle ostetulle lipulle nimen ketä on sillä lipulla menossa coniin. Eikä tämä myöskään hidastaisi lipun vaihtoa rannekkeeseen kun ikä tarkistetaan kumminkin jo ja siinä samalla menisi myös nimen tarkastus. :)
Anonyymi
Mielestäni aika super idea toi nimellinen lippu. Voi jakaa lippuja kavereille jos he ovat innokkaana tulossa ja trokaajat ei ehdi myymään ( tai myy vähemmän ) nimen lisäyksen aikarajassa. Lippujen maksuun on jo aikaraja niin voisiko sitä hyödyntää aikana lisätä nimet lippuihin?
Anonyymi
Syytän anime/japanijuttuharrastuksen normoutumista.
KawaiiPunch
En kiellä etteikö trokareita ole, silmin sen nään torissa ja huutonetissä, kuitenkin aika pieni prosentti, mutta lienee suurin syy kuitenkin niinkin yksinkertainen kuin tapahtuman kasvava suosio!
Masa
Pitää sitten odottaa sunnuntaihin että saa liput.

Monta vuotta olen halunnut tulla coniin mutta aina se on peruuntunut kun ei saa lippuja ja enkä haluaisi ostella huuto netistä tai toreista.
Anonyymi
Täällä itketään trokareista niinku se olis huonokin asia?
Ei ne vie keltään pois vaan mahdollistaa pääsyn niille jotka ei tykkää arpomisesta ja haluaa oikeasti tulla tapahtumaan vaikka maksaa enempi.

maksattehan te wolttikuskillekkin jos ette jaksa itse hakea ruokaa?
Anonyymi
Apples to oranges... Eri asia jos ravintoloissa olisi ruoka loppuunmyyty.
iinapaljakka123
Kaksi paniikki kohtausta mutta ei lippuja 😭
Masa
Oli sitten pakko ostaa huuto netistä kun muuten en saanut lippuja.
Anonyymi
Onneksi olkoon, olet osa ongelmaa ja syy siihen miksi trokareita on jatkossakin bottinappaamassa liput nenäsi edestä.
Anonyymi
Tämä ei toisin sanonnut minkä hintainen lippu on kysessä.
Anonyymi
Olen seurannut kyseisen nettisivun lipunmyyntiä ja siellä kaikki heti ostettavat liput olivat vähintään tuplahinnoilla, loput on vain huudettavana.
Mutta kyse ei ole siitä, kuinka vähän tai paljon lipuista maksaa vaan siitä mihin suuntaan raha liikkuu. Oletko kuullut sanonnasta "äänestä lompakollasi"? Kun epätoivoiset ihmiset maksavat trokareille, tulevat ne jatkossakin keplottelemaan desuliput rehellisten kävijäehdokkaiden nenien edestä ja tienaavat siinä samalla sievoisen summan, koska ostajat tätä käytöstä rahallisesti kannustavat. Jos ihmiset tämän tajuaisivat ja pidättäytyisivät tällaisen toiminnan rohkaisemisesta, jäisivät trokarit tappiollisesti nuolemaan näppejään ja Desucon olisi kävijöistä tyhjillään protestin merkiksi.
Desucon saa rahansa joka tapauksessa, joten heidän ei tarvitse asialle tehdä mitään jos he eivät halua. Mutta homman jatkuessa näin vuodesta toiseen tulee tämä näkymään mainehaittana, jolloin he toivottavasti tekevät lipuista viimeinkin henkilökohtaisia lopettaakseen tämän lippusirkuksen. Joko se tai sitten tulisi kilpaileva, saman teemainen tapahtuma Desuconin "kilpailijaksi", johon ilman desulippuja jääneet voisivat saapua hyvillä mielin.

TL,DR; It's not about the money, it's about the message.
Anonyymi
En ole kuulut ja jos en itse saa lippua enkä saa siltä keltään niin en mene vain Desuun ja tarvittaessa lopetan conien käynit kokonaan. Yksinkertaista, mutta ratkaisevaa jolla en pilaa coni kävijöiden enkä järjestäjien conielämystä.
Anonyymi
Ei lippua, vaikka kuinka yritettiin olla ajoissa. Viimeksi Desussa vuonna 2012, olisi ollut kiva kokea taas :-)
Anonyymi
"Onks toi serverin kaatuminen joku ihan tietoinen ominaisuus nykyään kun touhu ihan samanlaista serverilottoa vuodesta toiseen?"

Joo, ihan tarkoituksella käännellään servun virtanappia ON/OFF/ON/OFF juuri silloin kun lipunmyynti aina aukeaa. Sen jälkeen nauretaan räkäisesti kun kun kaikki jonottajat ulisee ja kerätään niiden kyyneleet talteen ja uidaan niissä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!