Laula Lahden kesäyössä – Iltabileiden karaoke esittäytyy

Kirjoittanut
Desu-kun

Talvella laulettiin Baka Mitai noin 7 kertaa illan aikana. Kuvan karaokepari ei välttämättä liity tapaukseen. Kuva: minapamina

Iltabilekaraoke tulee taas!

Desuconin iltabileet ovat monelle vuoden bile-kohokohta, ja niin tälläkin kertaa, kun Lahden Messujen Vesijärvi-hallin lavalle astelee huikea ryhmä toinen toistaan animempia artisteja. Pelkästään tanssin pyörteissä iltabileitä ei kuitenkaan tarvitse viettää - terassilla auringonlaskusta nauttimisen, Desudrinkkien ja maittavien aasialaisten katuruokakojujen lisäksi iltabileistä löytyy Desucon Frostbiten tapaan volyymitasoltaan hieman hiljaisempi, mutta fiilikseltään ihan katossa oleva karaokebaari. Karaoke toimii Ravintola Kodin tiloissa, aukeaa 20:15 ja on auki valomerkkiin 03:00 asti.

Karaoketiimi esittäytyy

Iltabilekaraoken tuore juontaja nokkosnukka opettaa Otamatonelle kauden kuumimmat karaokebiisit. Kuva: Jenni Suominen, Frostbiten Desulounge 2024

Desuconin iltabileiden kesäkaraokesta vastaa kolmen hengen tiimi. Talven juontajina ja hieman, eh, erilaisista esityksistä tutut DJ Weeaboomer ja Tomeidou saavat seurakseen tuoretta laulutaitoa, kun suomenkielisistä animecovereistaan tuttu nokkosnukka astuu karaokejuontajan saappaisiin. Sekä DJ Weeaboomerin että nokkosnukan voi bongata jo perjantain Desuloungesta esiintyjien muodossa, mutta iltabileiden karaokessa stage on sinun! Toki voit halutessasi summonoida juontajat lavalle bailaamaan kanssasi.

Juontamistehtäviensä ohella karaoketiimi hallinnoi esiintymistoiveita, auttaa oikean biisin löytämisessä ja kannustaa mukana karaoken alusta aina pilkkuun saakka – ja saattaapa sitä karaokejuontaja käydä välissä pistämässä lauluksikin suosikkibiisien muodossa.

Onko biisitoiveita?

Vaikka iltabileiden animekaraokessa on iso, lähes 4000 kappaleen lista, se ei välttämättä sisällä juuri sinun suosikkikappalettasi jonka haluaisit päästä vetämään koko conikansan edessä. Mikäli näin on, avaamme mahdollisuuden toivoa uusia kappaleita valikoimaamme! Huomioithan, että iltabileissä ja Desuconin karaokehuoneessa on käytössä eri listat.

Voit tutustua talven karaokelistaamme täältä. Mikäli sieltä ei suoraan löydy haluamaasi kappaletta, voit täyttää kappaleesta toivomuslomakkeen. Täytäthän lomakkeen huolellisesti – sillä tavoin nostat todennäköisyyksiä että saamme kappaleen lisättyä ajoissa valikoimaan! Täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5., jotta ehdimme päivittämään uudet kappaleet. Kesän iltabileiden karaokelista ja -applikaatio julkaistaan hieman ennen tapahtumaa.

Iltabileiden karaoke toteutetaan Ultrastar Deluxe -ohjelmistolla, johon löytyy valmiita karaokekappaleita runsaasti. Tyypillisesti animekaraoken kappaleet lauletaan originaaliversion päälle – jos kuitenkin olet todellinen karaokevirtuoosi ja haluat taustalle pelkästään kappaleen instrumentaaliversion, muistathan toivoa biisiä instrumentaaliversiona lomakkeen kautta.

Nähdään ja lauletaan iltabileissä!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!