Pyöräilytapahtuman vaikutukset Desuconiin

Kirjoittanut
Chianne

Kuva: Jenni Suominen

Desucon viikonloppuna Lahden satamassa järjestetään FNLD GRVL -pyöräilytapahtuma, jonka järjestelyt vaikuttavat myös Desuconiin.  

Tapahtuma-alue

Kaikille avoin tapahtuma-alue sijaitsee perjantain ja lauantain ajan satamassa kahviloiden edessä. Alueella on mm. ohjelmalava sekä erilaisia ruokakojuja. Satamassa tulee tämän takia todennäköisesti liikkumaan paljon kisan seuraajia. Alueella kannattaa liikkua kävellen mahdollisen ruuhkan vuoksi.

Parkkipaikat

Sibeliustalon vieressä oleva asfaltoitu parkkipaikka on varattu kokonaan perjantain ja lauantain ajaksi pyöräilytapahtumalle. Tämä aiheuttaa liikennejärjestelyitä mm. Satamakadulla. Sunnuntaina parkkipaikka on kaikille avoin. Paikkoja voi olla kuitenkin rajallisesti, koska pyöräilytapahtumaa aletaan vasta silloin purkamaan.

Hiekkaparkkipaikka Sibeliustalon edessä on normaalisti kaikkien käytössä koko viikonlopun. Tilaa on kuitenkin rajallisesti, joten suosittelemme tulemaan tapahtumaan ilman autoa tai pysäköimään sen kauemmaksi. Voit tutustua Lahden parkkipaikkoihin täällä ja pysäköintitaloihin täällä.

Kulku iltabilepaikalle rantaa pitkin

Rantaa pitkin kulkeva reitti Sibeliustalolta Messukeskukselle (Satamaradanpolku) on suljettu lauantaina klo 8-20. Satamaradanpolku toimii pyöräilykisan maalisuorana ja kisareittinä. Kiertoreitti kulkee Pikku-Vesijärven puiston kautta Svinhufvudinkadulle ja siitä iltabilepaikalle. Suosittelemme käyttämään kiertoreittiä vielä klo 20 jälkeen, koska silloin Satamaradanpolulla voi olla vielä kisareitin purkutyöt käynnissä. Kiertoreittiä suositellaan kulkemaan kävellen mahdollisen ruuhkan vuoksi. Pyörällä ja sähköpotkulaudalla kannattaa kiertää Vesijärvenkatua ja Karinimenkatua pitkin. Katso alla olevasta kartasta tarkka kiertoreitti kävelyyn.

Kartan muokkaus: Minizy

Kommentit

magdis
Tietääkö desuporukka, vaikuttaako pyöräilytapahtuma julkiseen liikenteeseen? Ollaan yleensä käytetty niitä desun paikkoihin siirtymiseen :000
Anne "Chianne" Valtanen
Hei,

Meidän tietojen mukaan pyöräilytapahtuma ei vaikuta julkiseen liikenteeseen. Suosittelen kuitenkin seuraamaan Lahden seudun liikenteen sivuja mahdollisten tiedotteiden varalta.

Terveisin,
Anne "Chianne" Valtanen
pääjärjestäjä
Anonyymi
Noniiiih, pitääkin sitten kaivella arkistoista kaikki pyöräilyanimet ja tulla tuonne lauantaina pihalle näyttähään urheilijoille että mitä se todellinen pyöräily on.
Anonyymi
Haiseeko nyt koko conin alue sitten spandexilta lauantaina ?, ihan kaverin puolesta kyselen.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!